Lélek Sztárok

Balesete nem csak a testén ejtett sebeket: ma is küzd az önbizalmáért Judy

Hiába 47 éves, egy fiatal lány bája sugárzik belőle. Judy elárulta, az önbizalmáért a mai napig sokat küzd.

Amikor ránézünk, vagy akár csak meghalljuk a nevét, eszünkbe jut a balesete is. Elválaszthatatlanul összefonódtak, és hiába dolgoztak az arcán sok év alatt rengeteget szorgos és tehetsé­ges orvoskezek, a lelki károkat nem tudták helyrehozni. Ezeken Judynak kell a mai napig dolgozni – ő pedig mindent megtesz a boldogságáért.

– Az önbizalmam megteremtése napi meló – meséli Judy.

– Persze, az elmúlt években sokat fejlődtem ebben, és egyre kisebb energia, hogy jól érezzem magam. El kellett fogadnom, vannak dolgok a külsőmön, amiken nem tudok változtatni. Korábban hajlamos voltam arra, hogy teljesítsek anyaként, feleségként, énekesnőként, de a saját igényeimet háttérbe szorítottam, ami nem tett jót az önértékelésemnek. Aztán húztam egy vonalat, és megbeszéltem magammal, hogy életmódot váltok, és a környezetemet is kértem, támogassanak ebben.

Judy másfél éve alapjaiban átalakította az étkezését. Kidobott a háztartásból mindent, ami káros, ma már csak friss alapanyagokból süt-főz. Naponta ötször eszik kisebb adagokat, emellett hetente kétszer jár személyi edzőhöz. Lelki jóllétét rendszeresen pszichológus segíti.

– Sajnos a mai napig sokan gondolják, pszichológushoz csak az jár, aki megbolondult. Ez sztereotípia. Szerintem mindenkinek szüksége lenne rá, hogy időnként egy pártatlan szakértőnek ventiláljon, aki odaadóan meghallhatja, és ráébreszti azokra a dolgokra, amik kellenek az adott problémán való továbblépéshez. Egyébként hozzám is sokan fordulnak segítségért, hogy Judy, te ezen már túl vagy, mesélj, hogy csináltad, hogy sikerült? Szívesen mesélek, már csak azért is, mert a történetem megosztása által én is gyógyulok.

Az énekesnő úgy érzi, fiatalosságának és karcsúságának titka nem csak a genetikában rejlik. Az énekesnő az életmódváltásának és egy különleges kapszulának köszönhetően 10 kilótól szabadult meg az elmúlt másfél évben.

– Tavaly egy kísérletben vettem részt, és egy tudományos formulát teszteltem, melynek segítségével éhezés nélkül sikerült lefogynom. A kúra olyan hatóanyagokkal üzen hadat a túlsúlynak, mint az indai kaktuszkivonat, melynek hatására a zsírok egy része nem képes lerakódni. Ez egy zsírbontó vegyület, ami fizikai erő kifejtése nélkül is beindítja a zsírégetést. Mióta szedem, fél adag étellel is jóllakom. A benne lévő vákuumrost alaposan kipucolt, hosszú idő után végre helyreállt az emésztésem. Boldog vagyok, hogy az elért eredményt azóta is tartom – mondja Judy.

Kiemelt kép: Olajos Piroska

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete