Sztárok

Filmet készített a szülőszobában Király Viktor: felesége gyakran visszanézi a megható pillanatokat

A horvátországi vakációjuk alatt értük utol a sztárpárt. Miközben Viktor a kétéves Kolennel a tengerparton játszott, Anita mesélt a mindennapjaikról.

Öt nap, mindössze ennyi jut a közös családi nyaralásra, hiszen az énekesnek rengeteg fellépése van a következő időszakban.

– Örülünk, hogy végre együtt lehetünk. Kolen születésnapját sem tudtuk közösen ünnepelni, mivel Viktor akkor külföldön forgatta az Ázsia Expresszt – meséli Király-Virág Anita, akinek nagyon szokatlan volt a külön töltött időszak.

– Amióta Viktorral megismerkedtünk, még sosem voltunk hetekig távol egymástól. Furcsa is volt, hogy egyedül feküdtem a franciaágyban, de legalább nyugodtan csinálhattam egyszerre több dolgot. A férjem ugyanis csak közösen szeret filmet nézni, és ha én egy percig mást csinálok, azonnal megállítja a műsort, és megvárja, amíg a filmre figyelek. Mindig elfelejti, hogy mi, nők több dologra is tudunk egyszerre koncentrálni, vagyis tévénézés közben simán sms-ezünk.

A csinos anyuka egyébként jól boldogul a gyerekneveléssel, többnyire ő gondoskodik Kolenről. Ahová csak teheti, viszi magával, így a kislegény már néhány hónaposan hozzászokott az idegen emberekhez. Bölcsődébe nem is jár, majd jövőre kezdi az óvodát.

– Kolen közvetlen gyerek, de egy percre sem hagyhatjuk magára, mindig résen kell lennünk, mert örökmozgó. Épp a napokban firkálta össze tollal a magasfényű fehér konyhabútort és a bézs színű ülőgarnitúrát. Két napig sikáltam, hogy kijöjjön a tinta.

Kolen minden bizonnyal örökölte édesapja muzikalitását, mert van egy babagitárja, amit szívesen penget, mostanában pedig a hordozható dobját püföli.

– Nagyon boldog az új játéká­tól, csak minket kerget vele az őrületbe! – árulja el Anita, aki szerint a férje pont olyan, mint a tipikus kisgyerekes apukák. A közös játékra mindig kapható, de a pelust nem szívesen cseréli ki a gyerek alatt. A „jó dolgokat” meghagyja az édesanyának.

– Kolent mostanában kezdjük szobatisztaságra szoktatni. Reméljük, hamar átül a bilire.

A házaspár augusztusban ünnepli megismerkedé­sük ötéves évfordulóját.

– Nagyon gyorsan történt minden: lánykérés, esküvő, gyerek. A fiunk születése is olyan, mintha tegnap lett volna. Számomra olyan csodálatos emlék, hogy gyakran megnézem azt a videófelvételt, amit Viktor készített rólunk a szülőszobában.

Kiemelt kép: privát

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete