Lélek Sztárok

Negyven felett vállalta be Kovács Patrícia: nem érdekelte, hogy a szerepeinél probléma lehet

A színésznő úgy érzi, nagy bátorság volt ezt megtennie.

Negyvenkét évesen varratta magára az első tetoválását. Bátor lépésnek gondolta, mert a közösségi oldalára büszkén posztolta ki: dolgok, amiket eddig sosem mertem megcsinálni. Azóta több tetoválása is lett. Például a bal alkarjára a valid (magyarul: érvényes) szót varratta fel.

„Mindig akartam tetoválást, de sokáig úgy voltam vele, hogy nem tehetem meg, mert színésznő vagyok, és a szerepeimnél ez problémát jelent. Aztán azt mondtam, ez az én testem, ezt én döntöm el, és ez valid!” – magyarázza Patrícia.

Mit mond a tetoválóművész?

A Nyerő Párosban is szereplő Törőcsik Dániel hét éve készít tetkókat Európa-szerte. „Egyre több középkorú hölgy jön be a budapesti és a hamburgi szalonomba. Változik a világ, a tetoválásra ma már sokan egyedi ékszerként tekintenek. Csak az elsőig szoktak hezitálni a vendégek, meg merjék-e tenni. Sokan azt az érzést is szeretik, amit a tű okoz a testen, ezért is jönnek vissza. Én a személyre szabott tetoválásban hiszek, mindig beszélgetek a vendéggel, és a sze­mélyiségéhez legjobban passzoló motívumot varrom fel a testére, nem sablonból dolgozom. Ma már minden társadalmi rétegből érkeznek emberek, van olyan ügyvédnő vendégem, aki az évek során több mintát is felvarratott magára. Egy szép tetoválás nagyon menő tud lenni, de azt javaslom, hogy 22 éves kor alatt ne vágjunk bele, mert a személyiségünk fiatalon kiforratlan, és később megbánhatjuk, ha már nem érezzük magunkénak a motívumot” – mondja Dan, akinek a tetoválásait a torocsik_daniel és a torocsik­artroom Instagramon-oldalakon lehet megtekinteni.

Kiemelt kép: Central Médiacsoport Archív