Lélek Sztárok

Ázsia Expressz: Édesanyja diáklányként szülte, édesapja lelépett – Fanni a mai napig szokja, hogy van apukája

Nemazalánynak nem volt éppen egyszerű a gyerekkora...

Míg párja, Armand egy jómódú és összetartó családban nőtt fel Vácon, Fannit egyedül nevelte fel az édesanyja Nyíregyházán. „Nem szívesen emlékszem vissza a gyerekkoromra. Sok nehéz­ségen mentünk keresztül. Anyukám diáklányként szült, apukámról sokáig nem hallottam. 13 éves voltam, amikor megkerestem, azóta próbálunk közeledni egymás felé, de még szoknom kell, hogy van édesapám” – jelenti ki a 24 éves Halástyák Fanni.

A szabolcsi lány rendészeti gimnáziumba járt, mivel katona akart lenni. Az álma azért nem valósulhatott meg, mert közbejött egy súlyos gerincbetegség, így alkalmatlanná vált arra, hogy a hadseregben szolgáljon. „Átmentem egy másik gimibe, és magántanuló lettem. Diákként a nyíregyházi pláza kávézójában dolgoztam. Be kellett segítenem a családi kasszába, mert anyukám fizetése kevés volt a megélhetésünkre.”

­Fanni Nemazalány művésznéven töltötte fel a dalait a YouTube-ra. A tehetség pedig utat tört magának: a tinédzserek rákaptak a zenéjére, és sokmilliós nézettséget ért el velük az internetes videó­megosztón. „Miután beindult a karrierem, egyedül költöztem fel Budapestre. Boldog vagyok, hogy a fiatalok kedvelik a dalaimat, és a zenélésből megélek.”

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete