Lélek Sztárok

Ha mozgásképtelen lesz, Kim Kardashiant akkor is ki kell sminkelni: 5+1 tény, amit nem tudtál a Kardashian-Jenner lányokról

A Kardashian család ma már megkerülhetetlen a divat és szépségiparban, de hogy szerezték meg a világhírnevet?

A Kardashian család ma már megkerülhetetlen a divat és szépségiparban, de hogy szerezték meg a világhírnevet? Robert Kardashian Sr. örmény származású jogász és Kris négy gyermeket neveltek közösen, amikor az apa elvállalta, hogy barátja, O. J. Simpson egyik védőügyvédje lesz. Robert a per közben valódi hírnevet szerzett. Nem sokkal ezután elvált a Kardashian házaspár, Kris pedig az olimpiai aranyérmes Bruce Jenner (ma már Caitlyn Jenner) felesége lett. Két lányuk született, Kendall és Kylie. 2007-ben indult el a családról szóló reality sorozat, a Keeping up with the Kardashians, ami a vártnál jóval nagyobb nézettséget hozott és a tervezett egy évad után még tizenkilencet élt meg. Csupán tizenkét hónap kihagyással érkezett a folytatás a Disney+-ra, a The Kardashians dokumentum-reality, ahol az előző sorozattól eltérően, igazán bizalmas és bensőséges módon tekinthetünk be a család mindennapjaiba. A második évad utolsó epizódja november 24-én kerül fel a platformra. Összegyűjtöttük a Kardashian-Jenner lányokról azokat a tényeket, amit még talán a sorozat legnagyobb rajongói sem ismernek:

Kourtney

A legidősebb Kardashian lány, Kourtney első munkahelyén produkciós asszisztensként dolgozott filmforgatáson, így ő a kamera másik oldalán is állt. Ex-partnerével, Scott Disickkel, három gyereket nevelnek közösen, mégsem házasodtak össze az együtt töltött 9 év alatt. Az üzletasszony jelenleg Travis Barker felesége, ennek ellenére nem egy háztartásban élnek.

Kim

A legismertebb és második legidősebb testvérről, Kimről nemrég derült ki, hogy hagyatékába foglalta, ha olyan állapotba kerül, hogy nem lesz képes kisminkelni saját magát és elkészíteni a frizuráját és rendbe rakni a körmeit, akkor minden nap megcsinálja valaki helyette.

Khloe

A legfiatalabb Kardashian lány magántanuló volt és testvéreihez hasonlóan rendszeresen edz. Mozgáshoz olyan popsztárok zenéit hallgatja, mint Beyonce, Justin Bieber vagy Calvin Harris. Minden napját naplóírással zárja egészen kiskorától kezdve, ilyenkor adja ki magából igazán a napi esemény történéseit, érzéseket és gondolatokat.

Kendall

A ma már világszinten ismert modell 14 évesen is dolgozott, ugyan akkor még csak kutyasétáltató volt. Az introvertált személyiségtípust mintha róla mintázták volna, évek óta trypofóbiával küzd, vagyis fél a kis lyukaktól. Ha a modellkedés nem vált volna be neki, akkor valószínűleg díjlovagló lett volna.

Kyle

A legfiatalabb Jenner lány bevallotta, hogy tini éveiben egy fiú azzal heccelte, hogy túl vékony szája van. Ekkor döntötte el, hogy ezt nem hagyja annyiban, így jött a saját szájfénymárka ötlete, ami ma már világméretűre nőtte ki magát. 377 milliós Instagram követőbázisával a világon a második helyen áll.

+1: Kris

Kris, a “Momager”, fánkboltban és az American Airlines egyik légiutaskísérőjeként is dolgozott fiatalon. Pletykák szerint az ő ötlete volt a családról szóló reality show elindítása, ám ezt sosem vallotta be. Kris Jenner azt szeretné, hogy hamvasszák el a halála után, hamvaiból pedig gyémántot készítsenek, amit gyermekei hordanak majd.

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete