Lélek Sztárok

Marsi Anikó kamaszként szeret, Ernyei Béla nyugdíjasként lett szerelmes: sztárok, akikre 40 fölött talált rá az igazi

Sokakban él a félelem, hogy egy bizonyos kor fölött már nehéz elöről kezdeni, és újra nyitottnak lenni az ismerkedésre. Hogy ez nem feltétlenül igaz, arról a sztárok is mesélnek.

Liptai Claudia és Ádám: A közös téma hozta össze őket

Már túl volt egy váláson és egy élettársi kapcsolaton, amikor betoppant az életébe a cukrász Pataki Ádám. A színésznő sorszerűnek tartja a találkozásukat, mert megismerkedésükkor épp magánéleti mélyponton volt, és hogy lekösse magát, ­akkoriban kezdett el cukrászatot tanulni. Ádám egy soltvadkerti fagylaltversenyre fuvarozta, amikor először találkoztak. Már az odafelé úton azonnal volt közös témájuk, és az a bizonyos szikra is hamar lángra lobbant. A sármos férfi három év együttélés után vezette oltár elé a 48 éves sztárt, kisfiuk, Marci már 5 és fél éves.

Détár Enikő: A szeretetnek gyógyító ereje van

Miután elvált Rékasi Károlytól, két évig társ nélkül élt. Egy nap váratlanul megismerkedett az angoltanárként és masszőrként is dolgozó Kiss Péterrel. „Meglepődtem, hogy az engem ért csalódás után milyen könnyű kinyitnom magam valakinek, és hogy a szeretetnek gyógyító ereje van. Péter egy végtelenül toleráns, kedves, törődő társ” – nyilatkozta korábban Enikő a Meglepetésnek. Az 58 éves színésznő a tökéletes példa arra, hogy miért ne eshetnénk ötven körül is szerelembe.

Ungár Anikó: Négygyerekes férfiba szeretett bele

Közel volt a hatvanhoz, amikor a bűvésznő egy buliban megismerkedett Ferenczi Tibor bankárral, aki felesége tragikus halála után egyedül nevelte kisfiait. Anikó azt mondta, annyira örült, hogy egy olyan özvegy férfit küldött számára a sors, aki minden elvárásának megfelelt, hogy nem is foglalkozott azzal, hogy négy gyerek édesapja, azonnal sajátjaként kezdte szeretni a férfi gyerekeit. A kései kapcsolatnak csak egy hátránya van: nem születhet belőle közös utód, de enélkül is megélhető az őszinte szerelem.

Marsi Anikó: Gáborral akar megöregedni

A 47 éves híradós és Gyarmati Gábor között kamaszszerelem volt. Aztán az élet elsodorta őket egymástól, mígnem mindketten magánéleti krízisbe kerültek, és szabaddá váltak. Talán ez is lehetett az apropója, hogy tavaly tavasszal újra találkoztak, és fellobbant köztük az érzelem. A pár együtt szeretne megöregedni, és bár nem terveznek esküvőt, ha egyszer mégis úgy döntenének, hogy össze akarják kötni az életüket, megteszik.

Bényi Ildikó: Egy üzenet változtatta meg az életét

Az Önök kérték! műsorvezetője középkorú, elvált nőként egy konferencián ismerkedett meg Péterrel. A férfi abban a szállodában dolgozott, ahol a rendezvény háziasszonya volt. Beszélgetni kezdtek, de Ildikó nem gondolta, hogy bármi kialakulhat köztük. Aztán Péter küldött egy olyan üzenetet, ami mélyen megérintette, és újra azt érezte, végre valakinek fontos lehet. 52 évesen nagyon boldog a második házasságában.

Ernyey Béla: Ajándék számukra ez a házasság

Nyugdíjaskorban volt, amikor ismét rátalált a szerelem, a nála 38 évvel fiatalabb dr. Balaton Dóra jogásznő személyében. Már az első találkozás olyan elemi erővel hatott rájuk, hogy két hét után összeköltöztek, majd megházasodtak. „Tudjuk, hogy behatárolt a kapcsolatunk intervalluma, de inkább fájjon majd a végén, minthogy elszalasszam azt a boldogságot, amit Béla nyújt nekem” – nyilatkozta Dóri egy korábbi Meglepetésben.

Kiemelt kép: archív

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete