Lélek Sztárok

Hangos viták után talált egymásra Weisz fanni és édesanyja: „Öt évig feléjük sem néztem, amiért a mai napig szégyellem magam”

Anya és lánya rajongva szeretik egymást, és noha volt idő, amikor alig beszéltek, ezt ma már el sem tudják képzelni.

Mint mesélik, nehéz hó­napok állnak mögöt­tük. Ki sem látszanak a mun­kából, ráadásul Fanni túl van egy költözésen, amiből édesanyja is kivette a ré­szét. De így működnek ők: ahol tudják, segítik a másikat. Fanni az édesanyja közelébe költözött, most alig pár percre laknak egymástól.

„Épp eleget voltam távol tőle és a családomtól, öt évig feléjük sem néztem, amiért a mai napig szégyellem magam. Mit mondjak, buta és makacs voltam. De amióta anyával rendeztük a kapcsolatunkat, ragaszkodom hozzá, hogy a lehető legtöbb időt töltsük közösen. Anya a menedzserem, de együtt is edzünk, vásárolunk, wellnessezünk, és nemrég a lakásomat is közösen rendeztük be” – árulja el Fanni.

„Erre szoktam azt mondani, nekem a lányom a legjobb barátnőm – veszi át a szót Ágnes. – Egymásra mindig van időnk. És igen, volt pár év, hogy Fanni eltávolodott tőlem, de ez a múlt, amiből mindketten tanultunk. És bár bepótolni nem tudjuk azt, ami kimaradt, ettől még pontosan onnan folytattuk, ahol abbahagytuk. Anyaként az a dolgom, szeressem a lányom, mellette álljak, bármi történjék, és hogy megbocsássam neki, ha valami butaságot csinál. És egy biztos, mi már elválaszthatatlanok vagyunk.

Fanni nemcsak az édesanyjával rendezte a kapcsolatát, hanem a nagyszülei­vel is. Amióta szent a béke a családban, ismét felértékelődtek a közös programok. „Emlékszem, mennyire féltem, amikor hosszú idő után először léptem át a nagyszüleim házának küszöbét – folytatja az egykori szépségkirálynő. – Cikáztak a gondolataim, mit szólnak majd hozzám, egyáltalán megölelhetem-e őket. Mielőtt megszólalhattam volna, a nyakamba borultak. Ezt teszi a végtelen szeretet – mosolyodik el.

Fanni nagyszülei Pécsett élnek

– Amilyen gyakran csak tudunk, megyünk hozzájuk Pécsre látogatóba. De nagy erővel győzködjük őket, hogy mielőbb költözzenek fel Pestre, mégis jobb lenne, ha egy kupacban lenne az egész család. Eddig ők vigyáztak rám, most már én szeretném óvni őket” – hangsúlyozza. Fanni most férfi nélkül él, de szeretetben nincs hiány az életében. „El vagyok kényeztetve, anya itthon lát el minden jóval – karácsonykor is isteni bejglit és méteres kalácsot készített –, nagymamáék meg Pécsen.”

„Kislányom, te is ügyesen boldogulsz a konyhában. Még most is rácsodálkozom, hogy a lányom felnőtt nő, aki háztartást vezet, intézi az életét, és olykor ő mondja meg nekem, mit csináljak, mit viseljek. Egyre gyakrabban fordul elő köztünk szerepcsere, amikor én hagyatkozom őrá. De ez így van rendjén” – mosolyodik el Ágnes.

A Story Téli különszámában folytatódik az interjú, és még több érdekes cikket olvashatnak a sztárvilág szereplőiről. Keresse az újságárusoknál!

Szöveg: Janotka Krisztina

Fotó: Sándor Berill, Marsalkó Péter

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete