Lélek Sztárok

Köllő Babett: „Amikor elvesztettem az ikreket, utána tértem át a spirituális útra”

Babett három babát is elvesztett: kislányával, Millával való terhességekor is ikrekkel volt várandós, ám az egyik ultrahangon kiderült, hogy az egyik magzat nem életképes. A színésznő később ismét teherbe esett, szintén ikrekkel, ám a kicsik közül egyik sem tudott megszületni, Babett elvetélt.

Férjével és Majkával való kapcsolatáról is mesélt legújabb podcast interjújában Köllő Babett színész, táncos, szubrett és műsorvezető. Mint elmondta, neki nem az a fontos, hogy egy pasi szép legyen, de más téren természetesen komoly elvárásai vannak a férfiakkal szemben. Minderről dr. Orosz Cyntia új online interjúsorozatában, “Stories Podcast”-ban mesélt.

A hamarosan megjelenő műsorban Babett arról is mesélt, hogy hogyan talált rá a spirituális útra és mit adott az neki.

„Nem vagyok spirinyuszi, de hiszek az energiákban. Amikor elvesztettem az ikreket, utána tértem át a spirituális útra” – mesélte Babett, aki kitért többek között a párjával hosszú évek óta tartó kapcsolatára és annak titkaiba is beavatta a műsorvezetőt, valamint kifejtette milyen is egy igazi férfi szerinte.

„Nekem a párom a háttérország, mindenben támogat. Ez számára is fejlődési folyamat eredménye volt, hiszen felsővezető volt, igazai teremtő férfi. Nagyon sok férfi, amikor a párja elkezd veszettül sikeres lenni, úgy éli meg, mint egy támadás, személyes sértésnek veszik, nálunk ez a rész maximálisan kimaradt. Lehet, hogy érezte, de sosem hangsúlyozta. Pár héttel ezelőtt jöttem hazafelé és beszélgettünk, szóba jött egy ismerős pár, akik most nehéz időszakon mennek keresztül. Hirtelen megkérdezte tőlem a párom: “Téged mi idegesít bennem?” Hosszasan elgondolkodtam és hiába kutattam, nem találtam semmit” – magyarázta Köllő Babett.

És, hogy milyen az igazi férfi a színésznő számára? Erről a következőt mondta:

„A férjem persze. Egy pasi ne szép legyen a klasszikus értelemben, hanem humoros legyen, legyen nagyon igényes magával szemben, és az öltözködési stílusa is legyen eggyel extrémebb, mint az átlag. Legyen nagyvonalú, hú erre van egy sztorim Majesszel kapcsolatban” – mesélte Babett. Az interjúból pedig kiderül az is, hogy a színésznő miért gondolja igazi férfinek régi barátját, Majkát.

Fotó: TV2

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete