Lélek Sztárok

Megszenvedte a népszerűséget Schobert Norbi: „A suli­ban csúfoltak, bántottak a szüleim miatt”

Híres és népszerű szülők gyerekeinek sosem volt könnyű, hiszen ezzel nemcsak különleges lehetőségek járnak együtt, hanem kihívások is. Rubint Réka és Schobert Norbert  nagy fia, a 17 éves Norbi meg is szenvedte ezt a kivételes helyzetet.

„Nekem kis koromból vannak emlékeim, hogy a suli­ban csúfoltak, bántottak a szüleim miatt. Akkor ezt nagyon nehezen emésztettem meg, de az évek alatt megtanultam kezelni. Igyekeztem a helyzetem előnyei­re koncentrálni. A szüleink úgy neveltek minket, hogy az ismertségünkkel sosem szabad visszaélni, felvágni vele, ezt soha nem is tettük. A mai napig bámilyen társaságba könnyen be tudunk illeszkedni. A szüleink mindig rengeteget dolgoztak, a sikereik ellenére is két lábbal a földön maradtak, nem kényeztettek el minket. Inkább azt mondom, mindenben támogattak, normális nevelést kaptunk.”

Norbi nemrég a Farm VIP-ben szerepelt a TV2-n, ahol mindenki számára kiderülhetett, milyen ember is valójában.

„14 évesen, amikor a testem a sportnak köszönhetően kezdett átformálódni, megosztottam magamról ezt-azt a világgal, és sokan elkezdtek követni a közösségi médiában – meséli Norbi. – Ez aztán hozott újabb lehetőségeket, kipróbálhattam magam például a Farm VIP-ben, ami nagyon jó tapasztalat volt. Ennek ellenére talán furán hangzik, de különösebben nem élvezem a szereplést. A tervem az, hogy közgazdasági egyetemet végzek, később pedig az üzleti életben szeretnék dolgozni.”

Miről álmodik?

Norbinak határozott életcélja van. „A szüleim a pél­daképeim, akik sosem ismertek lehetetlent. Ők megvalósították az álmai­kat, én is meg szeretném a sajátomat. Felnőttként ingatlanokkal akarok foglalkozni, esetleg éttermet nyitnék. Mindenképp az üzleti világban, vállalkozóként képzelem el az életemet” – árulja el.

Fotó: TV2

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete