Címlapsztori

Már nem anyuci pici fia Schobert Norbi: „Sokan félreismertek a félmeztelen fotóim miatt”

A 17 éves gimnazista srác végleg kilépett híres szülei árnyékából, az egész ország megkedvelte a TV2 reality műsorában. De hogyan telnek a hétköznapjai, amikor nem a tévében látjuk?

Tavaly ősszel az édes­any­já­val közösen szerepelt a címlapunkon. Akkoriban Rubint Réka miatt volt érdekes, de most már saját jogán is kiérdemli, hogy írjanak róla. Szerénynek, empatikusnak és segítőkésznek ismertük meg a vidéken forgatott realityben. A nomád körülményekhez gyorsan alkalmazkodott, a piros csapat egyik legerősebb tagja lett.

„Kisgyerekként gyakran jártam az anyai nagyszü­leim telkére, Jászberénybe. Szerettem a vidéki környe­zetet, és az állatokról gondoskodni. A tehénfejést azonban a Farm VIP-ben tanultam meg. Minden reggel én vittem a friss tejet a csapattársaim kávéjába.” A televíziós szereplést jó kalandnak fogta fel.

„Szép emlékeim vannak a nyári forgatásról. Dudás Mikivel és Andikával barátok maradtunk, és Vajtó Lajost is megszerettem, mindvégig apai tá­maszt nyújtott” – meséli Norbi. A gimnazista srác örül, hogy a tévéműsornak köszönhetően a közönség megismerte az igazi énjét.

Miről álmodik?

Norbinak határozott életcélja van. „A szüleim a pél­daképeim, akik sosem ismertek lehetetlent. Ők megvalósították az álmai­kat, én is meg szeretném a sajátomat. Felnőttként ingatlanokkal akarok foglalkozni, esetleg éttermet nyitnék. Mindenképp az üzleti világban, vállalkozóként képzelem el az életemet” – árulja el.

„Szerintem korábban sokan félreismertek. A közösségi oldalaimra feltöltött félmeztelen fotóim miatt talán beképzeltnek, nagyképűnek gondoltak, pedig távol áll tőlem a hencegés.”

Norbi egy budai kéttan­nyel­vű gimnáziumba jár, 9. osztályos. „Történelemből, magyarból, angolból jó vagyok, a kémiát és a fizikát nem annyira szeretem. A suli tetszik, a diákok és a tanárok kedvesek. Elfogadták, hogy szerepeltem a tévében, a szüleimről sem kérdezgetnek, átlagos diákként kezelnek.”

Egyre több lány követi az Instagramon. „Sok üzenetet kapok, hogy randiznának velem, de én szeretek kezdeményezni, nem tetszik, amikor egy lány szalad utánam. A baráti körömben szoktam ismerkedni, szórakozni nem nagyon járok. Edzeni sokkal jobban szeretek, naponta akár kétszer. Decemberben megtartottam az első, közönség előtti edzésemet a Rozsnyai utcai sportcsarnokban. Anyától vettem át a staféta­botot. Óriási élmény volt! Úgy éreztem magam, mint egy menő popsztár. De a fit­nesz­edzői munkát csak hob­bi szinten tudom elképzelni, komolyabb terveim vannak felnőttként.”

Fotó: TV2

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete