Lélek Sztárok

Még mindig képtelen levetkőzni a gátlásait Király Linda: „A túlsúlyom miatt hátrányban vagyok”

Az énekesnő a Dancing With the Stars parkettjén mutatja meg tehetségét, ám annak ellenére, hogy partnere folyamatosan biztatja, őt rettentően zavarja a súlya.

Nemrég a Meglepetés vendége volt Radics Gigi, akit Baranya Dáviddal közös táncpróbáján látogattunk meg. Gigi akkor azt mondta, a többi versenyzőre nem tekint riválisként. Szinte naponta találkozik a szereplőkkel. „Nagyon jó a hangulat a próbákon. Mindenki külön teremben gyakorol, de a szünetekben a büfében összefutunk, beszélgetünk, elmeséljük egymásnak, ki hol tart a felkészülésben. Nem úgy megyek majd ki a táncparkettre, hogy mindenképp nyernem kell. A részvétel a fontos számomra. Örülök, hogy van merszem kipróbálni magam egy olyan területen, amiben eddig nem voltam igazán jártas. Izgatottan várom a tévénézők és a zsűri véleményét, de azt is nagyon remélem, hogy nem rögtön az első adásban esünk ki. Bízom benne, hogy a  közönség sokáig szeretne látni minket a táncparketten.”

Amikor Gigi próbája véget ért, egy másik versenyző, Király Linda érkezett meg a táncterembe. Azonnal kifaggattuk őt is. „Gigi nekem olyan, mint a húgom. Hétéves kora óta ismerem, már gyerekként rendszeresen járt hozzánk, mivel édesapámmal és a testvéremmel, Viktorral készített közös felvételeket. Nem vagyok féltékeny rá. Szerintem neki sokkal jobban fog menni a tánc, mint nekem. A túlsúlyom miatt hátrányban vagyok. Engem nem olyan könnyű felemelni!” – mondta nevetve Linda.

Fotó: TV2

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete