Lélek Sztárok

Milliárdos üzletember csavarta el Demcsák Zsuzsa fejét: harmadszor is férjhez megy?

Kiderült, hogy a televíziós kitől kapta a szépen csillogó gyűrűt, amit mostanában visel. Egy vidéki munkán ismerkedtek meg.

Még csak néhány hónapja vált el, de a jelek szerint máris egy újabb házasságra készül Demcsák Zsuzsa. A műsorvezetőre ugyanis néhány hónappal ezelőtt újra rátalált a szerelem. A Blikk szerint párja egy vidéki milliárdos, akivel a munkája során ismerkedett össze, és rövid idő alatt olyan komolyra fordult a kapcsolatuk, hogy már a lánykérés is megtörtént.

Folyton romantikáznak

Zsuzsa nemcsak a követőit, de saját barátait is meglepte, amikor két héttel ezelőtt a közösségi oldalára feltöltött fotójával tudatta, hogy ismét eljegyezték, hiszen úgy tudták, a műsorvezető szingli. Azóta sem árult el többet a titokzatos férfiról, ám a Blikk kiderített néhány dolgot a műsorvezető reménybeli harmadik hitveséről. Zsuzsa egy vidéki, igen sikeres üzletember mellett találta meg a boldogságot, akivel a közös munka hozhatta össze. A tévés feladatai mellett ugyanis kommunikációs tréningeket és konferenciákat is tart különböző vállalatoknál, így sodorta össze az élet vőlegényével is.

Egyik ismerőse elárult néhány részletet új kapcsolatáról.

– Minket is megdöbbentett a hír, mert Zsuzsa még nyár végén is arról panaszkodott, hogy nem talál egy normális férfit. Hirtelen azonban belépett az életébe egy üzletember, akivel tudtuk, hogy találkozgatnak, de azt nem is sejtettük, hogy ilyen rövid idő alatt ennyire komolyra fordul közöttük minden – mesélte a lapnak Demcsák egyik ismerőse.

– Nemrég együtt töltöttek néhány napot Spanyolországban, szerintem ott kaphatta a gyűrűt. Minket is meglepett az eljegyzés, de az látszik Zsuzsán, hogy nagyon boldog, ki van virulva. Ám – tanulva a múlt hibáiból – most azt tervezi, hogy sem megmutatni nem mutatja meg a párját, sem beszélni nem fog róla soha. Ő és a férfi is jobbnak látják, ha a kiléte titok marad – fogalmazott az ismerős.

Új gyűrűt kapott

Demcsák a hosszú hétvégét is a jegyesével töltötte egy tokaji wellnesshotelben, ahonnan néhány Instagram-történetet is feltöltött, amelyek egyikében feltűnt a titokzatos férfiből egy részlet. Ugyancsak ezen videókban látszik, hogy Zsuzsa ujján ismét ott csillog az eljegyzési gyűrű, de már nem ugyanaz, amit korábban posztolt. Úgy tudjuk, ennek az az oka, hogy az első ékszer kicsit lett a műsorvezető ujjára, ezért kapott nemrég egy másikat vőlegényétől.

Bár a Farm VIP háziasszonya már kétszer is elvált, úgy tűnik, mindez nem rengette meg a házasságba vetett hitét, s ha megtalálja a megfelelő férfit, harmadszor is férjhez menne. Mint ismert, az első férjével – akitől két gyermeke is született – nem éppen békében köszöntek el egymástól: a műsorvezető azzal vádolta őt, hogy többször fizikailag is bántalmazta őt, s mindebből akkor bírósági per is lett.

Utána több kapcsolata is volt, mígnem 2019-ben, az Ázsia Expressz forgatásai alatt megismerkedett Krishan Dangwallal, akivel néhány hét múlva jelképesen, egy évvel később pedig Magyarországon hivatalosan is összeházasodtak. Úgy tűnt, Zsuzsa végre révbe ért, ám a köztük lévő távolság miatt tavaly októberben bejelentették, hogy külön utakon folytatják. Ez a válás békés volt, az egykori szerelmesek azóta is tartják a kapcsolatot.

Fotó: TV2

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete