Lélek Sztárok

Szolíd elképzelései vannak az esküvőjéről Anna gazdának: elárulta, milyen nagy napra vágyik igazán

A 35 éves Anna vágyik arra, hogy legyen egy társa, a korábbi próbálkozásai ugyanis kudarcba fulladtak. Sosem volt férjnél és gyereke sem született.

Ezért nem talált még társat

„Nem vagyok rajta az internetes társkereső oldalakon, elég behatárolt, ahol ismerkedni tudok. De a barátaim azt mondták, a Házasodna a gazda nekem való, próbáljam meg. Örülök, hogy sok levelet kaptam, végül négy férfit választottam ki, akikkel szívesen randizom. Nincs típusom, ez a műsorból is kiderül, hiszen különböző karakterek.”

Anna bizakodva tekint a következő hetek elé, de azt is tudja, hogy nem lesz könnyű dolguk az udvarlóknak. „Szegény nagymamám mindig azt mondta, hogy én kemény dió vagyok. Az tény, hogy nem adom könnyen magam. Velem senki ne akarjon kamerák előtt csókolózni, mert egyébként sem szoktam az első néhány randin túl közel engedni magamhoz a férfiakat.”

Homok legyen a talpa alatt

Amikor a jövő szóba kerül, egy kissé borúlátó. Újból a klímaváltozásnál kötünk ki, aggódik amiatt, hogy mi vár ránk. „Én ahhoz a generációhoz tartozom, akinek fontos, hogy megőrizzük a Földünk épségét. Jó lenne, ha ezt mindenki komolyan venné. Szeretném az idős koromat is úgy megélni, hogy valódi élelmiszer kerüljön az asztalomra, nem génmanipulált, mesterséges termék. Már most sok a beteg ember, mindenre érzékeny a gyomruk. Tudom, hogy nem mindenkinek van kertes háza vagy telke, de lakásban is lehet mikrozöldet termeszteni” – mondja. A saját családról szőtt álma és az esküvő is a tervei között szerepel.

„Nem vágyom klasszikus menyasszonyi ruhára. Legyen fehér színű és egyszerű szabású. Az sokkal fontosabb, hogy homok legyen a mezítlábam alatt.”

Fotó: Olajos Piroska

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete