Lélek Sztárok

Szerelmes versekkel bombázza kedvesét Harsányi Levente: Lara gyakran sír a szép sorokon

Nem titok többé, a húsz évvel fiatalabb Obersovszky Lara rabolta el a régóta magányos Harsányi Levente szívét. A műsorvezető 9 hónapja folyamatosan udvarol a lánynak.

Minden hónap harmadikán megünnepeljük a megismerkedésünket – mesélte Lara. – Nem kell nagy dolgokra gondolni, csak apró figyelmességekre. Jelképes ajándékot veszünk egymásnak, beülünk egy étterembe, vagy elkészítem Levi kedvenc ételét. A párom spontán is meglep szerelmes versekkel, sokszor meg is könnyezem. Nagyon sok szeretet, érzelem van bennük. Levi figyelmes, lesi minden gondolatomat. Egy kapcsolat szerintem arról is szól, hogy ráérzünk arra, mire vágyik, mit szeretne a párunk. Rendszeresen előfordul, hogy egymás gondolataiban olvasunk, mivel egy hullámhosszon létezünk. Igyekszünk mindig egymás kedvében járni.”

Levente azt mondja, a húsz évvel fia­talabb párja megtanította arra, hogyan hozza ki egy szürke hétköznapból a legtöbbet.

Korábban mindenhová rohantam, csak a gyerekeim, a munkám és az edzés töltötte ki az életemet, alig értem utol magam. Lara megtanított ellazulni, megélni az adott pillanatot. Ha van egy szabad órám, gyorsan egyeztetünk, és kettesben csinálunk programot. Gyakran ugyanoda akarunk menni, és ugyanazt akarjuk csinálni, pedig össze sem beszéltünk, egyszerűen csak megérezzük, hogy mit szeretne a másik.”

Sokat szórakoznak együtt

A pár a három gyerekkel már nyaralni is volt együtt az olaszországi Lido di Jesolóban.

„Micsoda vakáció volt! – lelkendezik Lara. – Én még annyit sosem nevettem, mint akkor. Levi nagyon vicces pasi, és szeretjük is ugratni egymást. A kislányomnak volt egy sellőjelmeze, én pedig azt mondtam Levinek, kérhet tőlem bármit, ha felveszi a szálloda medencéjénél. Na, több sem kellett neki, azonnal magára húzta! Addig egy teljesen normális családnak tűntünk a szálló­vendégek előtt, de amikor meglátták Leventét sellőként, mondanom sem kell, furcsán néztek ránk. Ezen persze mi nagyon jót szórakoztunk. Azt vettük észre, hogy sok házaspár társas magányban él, és ez olyan szomorú. Mi kihozzuk egymásból a maximumot, a jókedv nálunk garantált.”

Fotó: Ambrus Marcsi

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete