Lélek Sztárok

Untatja a modellkedés Hunyadi Donatellát: „Nem volt kedvem anorexiás és depressziós modellek között élni”

A TV2 sztárja igazán sokoldalú személyiség: táncol, tanul, énekel és modellkedik is. Igaz, utóbbit már csak egyre ritkábban.

Hunyadi Donatellát annak idején Kajdi Csaba fedezte fel. „Cyla javaslatára kezdtem el modellkedni 14 évesen. Sokáig ő volt a menedzserem. Nagy fantáziát látott bennem, és ő tanácsolta a külföldi karriert. De nekem nem volt kedvem kint élni az anorexiás és depressziós modellek között. Nem minden a jó fizetés és a pénz. Örülök, hogy továbbtanultam, és egyetemi diplomám lett” – mondja Donatella.

Modellként is sikeres volt

Donatellának gyönyörű hangja van, énekesnőként képzeli el a jövőjét. „Fontos célom, hogy csak minőségi dolgokhoz adjam a nevemet. A modellkedést hobbiból csinálom, még mindig szeretem, de számomra nem kielégítő, hogy csak fotózásokon vegyek részt, és divatos ruhákat mutassak be. Azon dolgozom, hogy megteremtsem a saját egzisztenciámat, az önálló életemet. Nem akarok édesanyámon élősködni, a mamahotel számomra nem vonzó” – mondja az ifjú hölgy, aki már csak elvétve éjszakázik az anyukájánál.

Fotó: Olajos Piroska, privát

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete