Lélek Sztárok

Évtizedek után látogatott Gazdagrétre Ivancsics Ilona: „Elmentem a ház előtt, összeszorult szívem”

A színésznő egy Szomszédokkal kapcsolatos rendezvényen vett részt, megrohanták az emlékek.

Ivancsics Ilona és Nemcsák Károly, a Szomszédok Vágási Ferije és Jutája olyan népszerű házaspár volt a sorozat forgatásakor, hogy sokan azt hitték, a való életben is egy párt alkotnak. Ma már csak elvétve találkoznak, nem járnak össze, de egymás születésnapjáról mindig megemlékeznek, pár soros üzenettel köszöntik fel a másikat.

„Általában különböző rendezvényeken szoktunk összefutni, vagy a József Attila Színházban, ahová én gyakran megyek el nézőként. Színházrajongó vagyok, Karcsi pedig szerintem nagyon jól vezeti a teátrumot, sok színvonalas előadást láttam náluk” – mondja a színésznő, akit a mai napig gyakran hívnak meg a Szomszédokkal kapcsolatos rendezvényekre.

„A közelmúltban Gazdagréten volt egy ilyen élménybeszámoló. Hosszú évek óta nem jártam azon a lakótelepen, pedig a történet szerint a Vágási család is ott lakott. Elmentem a ház előtt, összeszorult szívem. Az első emeleti lakásba nem csöngettem fel, de még így is megrohantak az emlékek. Azóta nem hagy nyugodni a gondolat, hogy jó lenne egy emléktábla a ház homlokzatára, hogy annak idején itt forgatták a Szomszédokat, ami minden idők legsikeresebb magyar televíziós sorozata, hiszen adásonként hatmillió ember kísérte figyelemmel a történetet.”

Fotó: Nagy Zoltán

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete