Lélek Sztárok

Drámai részletet árult el hármasikrei érkezéséről Rúzsa Magdi: „Hatalmas volt a pszichés terhelés”

Két évvel ezelőtt az adventi hetekben a várakozás egészen mást jelentett Magdinak, mint a többi évben, hiszen akkor már csak egy-két hónap választotta el attól, hogy kezében tarthassa újszülött babáit.

„Egy varázslatos, gyönyörű, ugyanakkor nehéz időszak volt. Amikor visszagondolok arra, ami akkor történt, talán csak most értem meg igazán. Ennyi idő kellett, hogy lefőjön a  kávé. Akkor nagyon sok minden nehéz volt, hatalmas volt a pszichés terhelés, és ez csak most kezd felszabadulni bennem – magyarázza Magdi.

– Akkor leástam a lelkem mélyére, csak magammal és a három kis magzatommal voltam, mindennap imádkoztam értük, és mantráztam, hogy minden rendben lesz. Szinte teljesen elszigetelt állapotot tudtam teremteni magunknak. Aztán később kórházba kerültem, és akkor már tényleg a nap 24 órájában csak velük voltam. Utólag visszagondolva nagyon hálás vagyok azért, hogy azt a várakozást így élhettem meg. Ha valóban igaz, hogy magzati korból is sok dolgot magunkkal viszünk a későbbi életünkre, akkor azt hiszem, nagyobb ajándékot nem is kaphattam volna a Jóistentől, mint hogy azokat a heteket így tölthettük.”

Az ikrek ámulattal figyelik az édesanyjukat

Szöveg: Baku György

fotó: Borzi Vivien, privát

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete