Lélek Sztárok

Harsányi Levente megnősül: eljegyezte 20 évvel fiatalabb barátnőjét

A kétgyermekes műsorvezetőre hosszú idő után talált rá a szerelem. Ma már el sem tudná képzelni az életét a 20 évvel fiatalabb Lara nélkül. 

“Nagy és csodaszép nap volt” – írta fotójához Harsányi Levente, amin talán elsőre fel sem tűnik semmi szokatlan. Ahogy mostanában gyakran, a képen kedvesét, Obersovszky Larát öleli és csókolja boldogan, ám elég csak egy picit alaposabban rápillantani a képre, hogy kiderüljön, a két szerelmes azért is olyan boldog, mert a műsorvezető épp akkor kérte meg 20 évvel fiatalabb kedvese kezét.

Lara ujján ugyanis egy csodaszép gyűrű csillog.

Lara és Levente pár héttel ezelőtt volt a Meglepetés címlapján és november közepén már a műsorvezető úgy fogalmazott, nem tartja kizártnak, hogy adventig a lánykérés is megtörténik.

„Mindig olyan nőre vágytam, mint Lara. Szerintem velünk most bármi megtörténhet!” – mondta akkor sejtelmesen Levente, aki szerelmes levelekkel bombázza kedvesét.

Mozaikcsaládban élnek

Lara és Levente kicsivel több, mint kilenc hónapja alkot egy párt és éppen a Meglepetés két héttel ezelőtti címlapja volt az, ahol először mutatkoztak együtt. A korkülönbség egyáltalán nem zavarja őket. Mindketten gyerekkel érkeztek ebbe a kapcsolatba: Larának egy kislánya, Leventének két lurkója van.

„Bár Nándi és Lilla édesanyjával hat éve nem élek együtt, a legnagyobb tisztelettel vagyunk egymás iránt – mesélte az édesapa. – Larával most már szinte minden estét együtt töltünk, de odafigyelünk arra, hogy a gyerekeinkre is jusson idő, ne csak kettőnkről szóljon a kapcsolat. Mozaikcsaládban élünk, de a kicsik nagyon jól alkalmazkodtak ehhez a helyzethez.”

Fotó: Ambrus Marcsi

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete