Lélek Sztárok

Évek óta egyedül él Papadimitriu Athina: „Most már nincs igényem párkapcsolatra”

Volt férje, Trokán Péter is úgy véli, hogy neki sem lesz már párja.

Idén hetven éves lesz, mégis életvidám, erős és tettrekész nő Papadimitriu Athina, aki nemrém még azt is bevállalta, hogy a Farm VIp versenyében küzdjön meg a saját korlátaival. Ki gondolná, hogy egy ilyen szép és okos nő mellett nincs társ, sőt, már bele is törődött, hogy ez így is marad.

„14 éves korom óta állandóan szerelmes voltam. Most már nincs igényem párkapcsolatra. Az egyéjszakás kaland pedig nem az én műfajom. Hál’ Istennek, a munkám leköt, sokat dolgozom, színházban játszom, és a hatéves unokámmal, Karcsival is imádok lenni.”

Volt férje is magányos

Érdekes, hogy volt férje, a 77 éves Trokán Péter is épp így van ezzel.

Elképesztően erős férfienergiát áraszt Trokán Péter. A 77 éves színész, bár évek óta egyedül él, mégsem magányos: lányai, Nóra és Anna, valamint unokája, Karesz bearanyozzák az életét. A Szomszédok sorozat hajdani erdésze a mai napig óriási közönségszeretetnek örvend. Nemrégiben úgy nyilatkozott, ha nem lesz már komoly párkapcsolata, számára akkor is kerek a világ.

„Nem vagyok magányos, bár a pandémia alatt sokat voltam egyedül. Azt éreztem, talán jó lenne egy társ, de ekkor megérkezett az életembe a kiskutyám. Komolyra fordítva a szót, persze, vágyom a szeretetre, ahogyan mindenki, és ha hirtelen bekopogtatna hozzám a nagy ő, nem küldeném el, de szerintem nekem már nem lesz párom. Ebben a korban már nehezen alkalmazkodik az ember, pontosan tudja, hogy csak olyan dolgokba szabad belemenni, ami boldoggá teszi” – nyilatkozta egy napilapnak a színész.

Fotó: TV2

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete