Lélek Sztárok

Két dolgot imád feleségében Pataky Attila: amikor főz és amikor a hálószoba felé megy

Attila szeretetnyelve az elismerő szavak és a testi érintés.

Az Edda Művek énekese 15 éve boldog a párja, Orsolya mellett. Könnyű örömet szerezniük egymásnak, mert szinte száz százalékig érzik a másikat. Pataky Attila azt is elárulta, mivel veszi le a lábáról a jóval fiatalabb Orsi minden nap.

Az énekes nagyon szereti a leveseket, kiváltképp, ha a felesége készíti. „A kapcsolatunk hajnalán Orsika azt mondta, ne menjünk étterembe vacsorázni, inkább készít nekem egy finom levest, és az húsz perc múlva ott gőzölgött a tányérban. Olyan mennyei volt, hogy azonnal levett a lábamról. Orsi a konyhában csodálatos, és akkor is, amikor felfelé megy a lépcsőn a hálószoba felé” – teszi hozzá huncut mosollyal Attila, és az olvasóink fantáziájára bízza, hogy mire céloz ezzel a mondatával.

Az énekes a harmadik házasságában él. 15 éve pedig már Nyikovics Orsolya a társa. „Utálok egyedül lenni. Női princípium nélkül pedig félember vagyok – árulja el Attila. – Kegyes hozzám a Jóisten, mert csodálatos párom van. Nagy kincsek vagyunk egymás számára. Sok mindenben hasonlóan gondolkodunk, és megegyezik az érdeklődési körünk. Közös hobbi a motorozás, a síelés, egy jó mozi vagy színházi előadás és az utazások. Mi nem új tárgyakat veszünk ajándékba egymásnak, hanem élményeket adunk. Szeretjük megörökíteni a nyaralásainkat, és a fényképeket később visszanézzük, nosztalgiázunk azon, hogy milyen jó volt a közösen töltött idő. Orsika egyébiránt kiváló szűrője annak, hogy egyben maradjak.”

A Szent Bálint-napot is együtt töltötték. „Nálunk szinte mindennap Valentin-nap van, mert nincs külön kiemelve február 14-e. Nem kell ahhoz ünnepnek lenni, hogy Attila meglepjen egy szívecskés csokival vagy egy csokor virággal. Mindig figyelmes, tudja, hogy mit szeretek. Nekem pedig különösen könnyű dolgom van, mert mi száz százalékig érezzük egymást.”

Attila pedig így folytatja. „Ha látom a párom szemében a csillogást, és viszontlátom magam benne, akkor nekem már kerek a világ. Az én szeretetnyelvem az elismerő szavak és a testi érintés.”

Fotó: Schumy Csaba • Smink és haj: Rédli Ágnes • Stylist: Tóth Linda Rita • ruha: Calzedonia, Reserved

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete