Lélek Sztárok

Ez méltatlan Tahi Tóth László és Kárászy Szilvia szerelméhez: családjuk marakodik az örökségükön

A párnak nem született gyereke, így az örökségen több embernek kellene osztoznia, ám amit művelnek, az méltatlan a két művészhez.

A néhai házaspárnak tekintélyes vagyona volt, amiért most családi harc dúl. A párnak nem született gyereke, így az örökségen több embernek kellene osztoznia, de a színész testvérei és a zongoraművésznő rokonai nem tudnak megegyezni egymással. Információink szerint a vita egy értékes budai ingatlan miatt van. Tahi Tóth László testvére azt mondja, a lakás őket illeti meg, hiszen eredetileg Lászlóé volt, de Szilvia rokonai szerint ez a hagyaték kimaradt a zongoraművésznő végrendeletéből, így az örökség nem kérhető számon rajtuk.

„Amíg Szilvia élt, szóban többször is elmondta a családunknak, hogy ránk szeretné hagyni ezt a budai ingatlant. Ám amikor a végrendeletet írta, már súlyos beteg volt, fájdalmaira erős fájdalomcsillapítókat szedett, és valószínűleg ennek köszönhetően fordulhatott elő, hogy a kézzel írott végrendeletből kimaradt a hagyaték legértékesebb ingatlana – nyilatkozta a színész testvére, Gábor.

Fotó: Toroczkay Csaba

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete