Lélek Sztárok

Megnősült Márió, a harmonikás: „A legszebb nászajándékot a gyerekeinktől kaptuk”

Az özvegy Márió és szintén özvegy szerelme, Izabella május elején kötötte össze az életét. Hatvan fős lagzit tartottak, amin természetesen részt vettek a gyermekeik is.

A friss házasok szép ajándékokat kaptak, de egy sem volt olyan szívhez szóló, mint amit Márió lánya, Eszter, illetve Izabella gyermeke, Kinga adott nekik.

„Eszter érzékenyebb személyiség, mint a lányom, ő volt az, aki elpityeredte magát az esküvőnk alatt. Kinga ekkor átölelte, majd összebújva hallgatták a ceremóniát. Jó volt így látni őket” – mondja Izabella. Hozzátette, hogy a legszebb ajándékuk az, hogy a két lány remekül kijön egymással. Mert hát a kapcsolatuk kezdetén nemcsak két felnőtt, de két tini lány is összeköltözött. S bár a lányok biztatták a szüleiket, ennek ellenére akadtak köztük döccenők.

„Nem ment minden simán, hiszen a lányok megszokták, hogy egykék, nem kell másik felnőtthöz, pláne gyerekhez alkalmazkodniuk. Az elején tojáshéjakon lépdeltek, tapogatóztak, hol vannak a határok” – meséli Izabella.

„Nem pótolom Eszter édesanyját, ahogyan a férjem sem Kinga apukáját. Ezt ők érezték, megtapasztalták, s azt is, hogy nemcsak egymást, őket is nagyon szeretjük. Így hoztuk létre a jól működő, szeretetteljes kis családunkat. S ez az, ami a legfontosabb és legszebb ajándék.”

Izabella tartott a lányok ruhaválasztásától

„Én csak béreltem a menyasszonyi ruhát, nincs értelme megvenni, hiszen máshova úgysem veszem fel. A lányaink, Eszter és Kinga csodaszép bordó ruhát választottak maguknak, amitől megkönnyebbültem. Tizenéves lányként a vagy túl bő, vagy az épp semmit sem takaró ruhákat szeretik, de most remekül döntöttek.”

Tökéletes volt a lányok ruhaválasztása, még Izabella szerint is

Szöveg: Szabó Csaba

Fotó: Olajos Piroska, Privát