Lélek Sztárok

Megnősül az özvegy Mário: egy erdei vadászházban lesz a lagzi

A harmonikás, és menyasszonya, Izabella is szintén özvegy. Könnyen megtalálták egymás szívéhez a kulcsot.

Felesége elvesztése után ismét megnősül a népszerű harmonikás. A zenész és menyasszonya, Izabella egy erdei vadászházban látják majd vendégül a násznépet. Márió aktívan részt vesz az esküvői előkészületekben, mindent közösen intéz a menyasszonyával. A házasságukba mindketten egy-egy leánygyermekkel érkeztek, így már négyen laknak a sümegi családi házban. A harmonikásnak ez lesz a harmadik házassága, a csinos arának pedig a második. Márió lánya, Eszter és Izabella lánya, Kinga is nagyon várják a szüleik lakodalmát.

Mário tavaly márciusban beszélt arról a Meglepetésnek, hogy rátalált a szerelem.

„A feleségem, Ancsa elvesztése után nagyon nehéz időszakon mentem keresztül. Itt maradtam egy kiskamasszal és a háztartással. A családom persze segített, de mégiscsak egyedül kellett megbirkóznom rengeteg feladattal.”

Márió az új kedvesét már régebbről ismerte, de csak a felesége halála után mélyült el a kapcsolatuk. „Izabella a sógornőm testvére, ráadásul az öcsém cégénél dolgozik. A családi összejöveteleken már korábban is kellemesen elbeszélgettünk, de sosem gondoltam volna, hogy egyszer ő lesz a társam.” Izabella a lányával Erdélyből települt át 2011-ben, az asszony férje tragikus körülmények között hunyt el.

„Ő is megözvegyült és időközben én is. Talán ez is közrejátszott abban, hogy könnyen megtaláltuk egymás szívéhez a kulcsot, hiszen mindketten átmentünk a fájdalmas gyászidőszakon.”

Márió úgy érzi, a sors küldte számára Izabellát. „Nagyon boldog vagyok, hogy van egy jólelkű, kedves és szép hölgy mellettem. Az az igazság, hogy meglehetősen szemérmes férfi vagyok, internetes társkereső oldalon biztos nem kerestem volna partnert, és ha nincs ez a családi ismeretség, szerintem még most is egyedül lennék.”

Fotó: Olajos Piroska

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete