Lélek Sztárok

Biztos a szerelmében, de még nem vállal gyereket Czibolya Nikolett: ez a valódi oka

A Next Top Model Hungary versenyzője egy alföldi kisvárosban, Sándorfalván nőtt fel. Hiába járt már a világ számos nagyvárosában, a vidéki lét még mindig a szíve csücske. A családi farmjukon dolgozik, párjával, Bálinttal pedig a Balaton a bázisuk.

Filipánics Bálinttal közös jövőt terveznek.

„Amikor megismerkedtünk, éreztük, hogy nagyon egy hullámhosszon vagyunk, ezért nem is vártunk sokat az összeköltözéssel. Bálint romantikus típus, az első pillanattól kimutatta az érzéseit, ami nekem új dolog volt. Elvarázsolt, hogy férfi létére tudja, mit akar, és tesz is érte. Minden egyes nappal erősebbek vagyunk” – árulja el Niki, aki szeretne majd saját családot alapítani, de jelenleg minden figyelmével a karrierjére összpontosít.

Párja, Bálint kapusedző

„Vágyom saját gyerekre. De az is nagy álmom, hogy eljussak Amerikába, ugyanis azt látom, hogy ott a divatszakma egyre nyitottabb. Már nemcsak a nagyon fiatal lányoké a főszerep, hanem még nekem, közel a harminchoz is lehet jövőm modellként. Szeretném megmutatni, hogy meg tudok újulni, amiben szerencsére a párom is támogat.”

Aranykalászos gazda

Niki az édesanyjával a családi farmon együtt dolgozik, így a  sándorfalvi farm és a balatoni otthonuk között ingázik. „Tavaly ilyenkor nem gondoltuk volna a párommal, hogy Magyarországon kötünk ki, de az élet így hozta. Nagyon szerettünk Barcelonában lakni, számomra egy megvalósult álom volt, ugyanis amikor korábban ott éltem, annyira megtetszett a város, hogy megfogadtam, ha egyszer komoly kapcsolatom lesz, akkor ott akarok élni a szerelmemmel is. Bálint ebben partner volt, vele is szerződött az ügynökségem, együtt jártunk castingokra. Egy évet terveztünk a spanyol nagyvárosban lenni, ezért is éltünk a lehetőséggel, amikor a páromat kapusedzőnek hívták Magyarországra, rám pedig a családi vállalkozásban volt szükség.”

Szöveg: Somlai-Kiss Tímea

Fotó: dfp, tv2, privát