Uncategorized

Hogyan lehet sikeresebb a vállalkozásod? Megmutatjuk! (x)

A siker sokszor apróságokon múlik: egy kedves mosolyon, az ügyféligények részletes átbeszélésén, vagy akár a szolgáltatás gördülékenységén. Vállalkozóként persze nehéz a sok elvárásnak megfelelni, éppen ezért, érdemes olyan megoldásokat keresned, amik egyszerűbbé teszik a munkafolyamataidat, így több időt spórolhatsz meg.

Gondolom te sem vagy azzal egyedül, hogy a telefonodat nem csak kikapcsolódáshoz, hanem a munkádhoz is használod. Időpont egyeztetésre, kapcsolattartásra, vagy akár arra, hogy reklámozd a vállalkozásodat a social médiában, és most, kiegészítve a sort, egy app letöltésével kártyaelfogadó terminálként is használhatod!

Miért hatalmas segítség ez neked?

A Worldline SoftPOS alkalmazásával nem csak gyorsan és egyszerűen válhatsz kártyaelfogadóvá, hanem a bankkártyás fizetés mellett a vásárlóid digitális pénztárcákkal is fizethetnek neked (Google pay, Apple pay használatával).
Ha az okostelefonodat kártyaterminálként is használod, annak számtalan előnye van: például nem kell eszközt bérelned és annak a karbantartási díját megfizetned, mindig kéznél van, kiélvezheted, hogy szabadon használhatod, ahol éppen szükséged van rá. A működése pedig nagyon egyszerű: megnyitod az alkalmazást a készülékeden, beírod a fizetési összeget, majd a vásárlód mobiltárcával vagy bankkártyával kiegyenlíti a tranzakciót.

A PinOnGlass pedig azt jelenti, ha ügyfeled 15 000 Ft felett vásárol nálad, a készülékeden beírhatja a PIN kódját. Az alkalmazás pedig szuper biztonságos, az összes olyan tanúsítvánnyal rendelkezik, mint a klasszikus POS terminál.

Mire van hozzá szükséged?

Az alkalmazást használhatod okostelefonon vagy táblagépen, a feltétele, hogy legalább 8.0-ás operációs rendszerrel rendelkezzen és nfc chippel legyen ellátva a készüléked. Az alkalmazást a Google pay áruházban könnyedén letöltheted és gyors szerződéskötés után már működik is az applikáció.

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete