Ezotéria

Nehézségek várnak a munkában erre a 3 csillagjegyre: horoszkóp október 1. – október 7.

A Meglepetés horoszkópjából ezen a héten is megtudhatjuk, mit jeleznek a csillagok, várnak-e ránk új kapcsolatok, munkahelyi változások, váratlan izgalmak vagy nyugalmas hétköznapok.

KOS
III. 21.–IV. 20.
A hét kulcsszavai: intuíció, képzelet, érzékenység. Amikor csak tud, pihenjen, és figyeljen a belső hangjára, mert most biztos, hogy súg önnek. A legjobb ötleteit érdemes másokkal is megosztania. A párkapcsolatában olyan régi sérelmekről is tudnak beszélni, amelyeket eddig a szőnyeg alá söpörtek. Tűzzön ki új célokat a munkában, és ha úgy érzi, hogy kizökkent a ritmusból, akkor igyekezzen visszatalálni ahhoz.

BIKA
IV. 21.–V. 20.
Végre kilép a komfortzónájából: olyan helyekre utazik, ahol még nem járt vagy új ismerősöket szerez. Arra azonban vigyázzon, hogy a kalandvágya ne verje túl nagy költségekbe. Az új impulzusok úttörő gondolatokat ébresztenek. Korábban nyomasztónak tűnő problémákra is megtalálhatja a megoldást a munkában csakúgy, mint a magánéletében. Igyekezzen azonban meghúzni a határait, ne hagyja, hogy a teherbírását kihasználják.

IKREK
V. 21.–VI. 21.
A szavai most egyenesen a többiek szívébe találnak, ezért nagyon válogassa meg őket. Ön a kommunikáció mestere, így ez valószínűleg nem fog nehezére esni. Meggyőző ereje révén a munkahelyi kapcsolatai is gyümölcsözővé válnak, kölcsönösen előnyösek lesznek. A kedvesénél is eléri mindazt, amit szeretne. Csak óvatosan, ha vásárlással vezetné le a stresszt! Ha valamit le kell zárnia, legyen határozott.

RÁK
VI. 22.–VII. 22.
A kapcsolatai sokat profitálnak gondoskodó hajlamából, de a humorát is kedvelik az ön körül élők. Néha azonban úgy érezheti, hogy túl sokat ad, és túl keveset kap cserébe. Érdemes erről őszintén beszélnie az érintettekkel, mert most nyitott fülekre talál. A munkahelyén is több reflektorfény jut önre, mint általában, most a befolyásos kollégák is a társaságát keresik. A régi problémákat új nézőpontból látja.

OROSZLÁN
VII. 23.–VIII. 23.
Már nem biztos benne, hogy a korábbi célja és az életmódja valóban az ön érdekeit szolgálja. Ha változásokra van szüksége ezen a téren, most eljött az idő, hogy lépjen. Végre learathatja a korábbi kemény munkája gyümölcsét, és ez a bankszámláján is meglátszik. Régi titkokra, különös egybeesésekre is fény derülhet, és egy érzelmes helyzet is a csúcspontjához ér. Így azonban a megoldásra is rálelhetnek!

SZŰZ
VIII. 24.–IX. 23.
Az esze helyett most a szíve vezérli, és gyakran érzi úgy, hogy a párja vagy a barátai támogatására is szüksége van. A magánélete, az emberi kapcsolatai kerülnek előtérbe, a munkát kicsit a háttérbe szorítja. Akár a következő lépcsőfokra is léphetnek a párjával! Amikor mégis a feladatai­val kell foglalkoznia, az öntől megszokott alapos, precíz hozzá­állással teszi ezt. Meggyőző ereje, karizmája ebben az időszakban mindenkire hat.

MÉRLEG
IX. 24.–X. 23.
Szüksége van családja, barátai nyújtotta biztonságra. Ez különösen akkor jelenthet segítséget, amikor a munkahelyén versenyhelyzetbe kerül egy kollégájával. Nézzen alaposan a látszat mögé, mert nem biztos, hogy a viadalt valóban a képességeik döntik el. Ha azonban úgy látja, hogy mindketten tiszta szándékkal indulnak el a cél felé, akkor lehet, hogy jobb ötlet rivalizálás helyett inkább szövetséget kötni.

SKORPIÓ
X. 24.–XI. 22.
Hirtelen fontosnak érzi, hogy hatással legyen arra a kisebb-nagyobb közösségre, amelyben él. Ne erőszakosan, inkább kedves, de határozott meggyőzéssel próbálkozzon, ha valamin változtatni szeretne. A másik nem szemében különösen vonzó lehet ebben az időszakban, ha még nem talált párra, akkor most lehetősége lesz rá. De olyasvalakit is megismerhet, akinek a befolyása segítheti az álmai megvalósulását.

NYILAS
XI. 23.–XII. 21.
Kiváló időszak a baráti találkozókra és a randevúkra, akár tartós kapcsolatban él, akár most szeretné megtalálni az igazit. Arra is képes, hogy a kapcsolatuk hosszú távú érdekei miatt kompromisszumot kössön. Az önfegyelme a pénzügyek területére is kiterjed, így ez a hét jó alkalom a spórolásra, a befektetésre, az esetleges adósságok törlesztésére. De arra is, hogy a munka terén komoly döntéseket hozzon.

BAK
XII. 22.–I. 20.
Szellemi képességei a szokottnál is erőteljesebbek lesznek. Elemző gondolkodása hozzásegíti, hogy a dolgok fonákját is lássa, így nehéz lesz önt megvezetni. A mindennapi folyamatokat is leegyszerűsítheti. Ha kell, vitázzon, de nagyon válogassa meg, mikor megy bele ilyesmibe. Ne vegyen részt semmilyen szervezkedésben és pletykában, mert meglehet, hogy olyasmivel is önt vádolják majd meg, amit el sem követett.

VÍZÖNTŐ
I. 21.–II. 19.
Ne bántsa magát azért, amiért esetleg nem tart ott, ahol szeretne – ez nem mindig önön múlik! Inkább legyen büszke arra, amit már felmutathat. Arra viszont remek ez a hét, hogy tárgyilagosan felülvizsgálja a helyzetét, fizetésemelést kérjen, vagy jelentkezzen egy tanfolyamra, amivel előmozdíthatja a karrierjét. Barátai és a kedvese hűségét most a szokottnál is nagyobbra értékeli, és ön is lojális mindazokhoz, akiket szeret.

HALAK
II. 20.–III. 20.
Adódhat egy izgalmas, új lehetőség, amelyen az ön számára kedves emberekkel dolgozhat. Lelkesíti és vezeti a csapatot, mindenki első szóra megérti, mit szeretne tőle. A szakmai előrelépésnek, a tervezésnek is most jött el az ideje. Társa nagyra értékelné, ha meglepné egy utazással. Nem kell költséges utakra gondolni, egy közeli, népszerű kirándulóhely is kiválóan megfelel! A stílusával is bátran kísérletezhet, ez a hét az újításoké.

Címkék: