Címlapsztori Sztár

Elvesztett népszerűség, csúcsgázsi és kihasznált figyelem: miért vállalnak sztárok olyasmit, amit eddig nem?

Idén ősszel több olyan sztár is szerepel a TV2 és az RTL celebeket is felvonultató műsorai­ban, akik korábban soha nem vállaltak el hasonló felkéréseket. Vajon most miért mentek bele?

Erős Antónia: A játékos énjét is megmutatja

A tévés 26 éve az RTL meghatározó arca. Senki nem vonja kétségbe Netti profizmusát és munkaszeretetét, de a nézettségi adatokat látva az RTL esti híradója már egy ideje hullámzóan teljesít a Tényekkel szemben. Úgy gondoljuk, ideje volt a híradós másik arcát, a játékosabb, lazább énjét is megmutatni a közönségnek. Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban pedig épp egy olyan taktikai reality, ami a minőségi szórakoztatásról szól, ezért Erős Antónia ezzel a szerepléssel nem kerül a megélhetési, C-kategóriás celebek közé, vagyis nem esik csorba a hitelességén.

Hosszú Katinka: A népszerűségét szerezné vissza

Bár a háromszoros olimpiai bajnok azt nyilatkozta, hogy a táncos műsor a komfortzónáján kívül esik és kihívásnak érzi, hogy megmutassa, mire képes a parketten, mivel egyetlenegyszer, az esküvőjén táncolt nyilvánosság előtt. Természetesen elhisszük Katinkának, hogy sikerorientált és vágyja az újabb kihívásokat, de az igazsághoz tartozik, hogy a népszerűsége az elmúlt években kissé elhalványult. A róla szóló dokumentumfilm nem teljesített fényesen a mozipénztáraknál, a KOOOL nevű éttermét pedig – vendégek híján – kénytelen volt bezárni. A 35 éves édesanya számára a Dancing with the Stars-beli szereplés jó lehetőség arra, hogy ismét magára irányítsa a figyelmet, és visszakerüljön a legszerethetőbb sztárok közé.

Vadon Jani: Nem csinált belőle érzelmi kérdést

Amikor a műsorvezető búcsút intett a kereskedelmi rádió­zásnak és tévézésnek, azt nyilatkozta, szeretné, ha az elkövetkező időszakban olyan dolgokkal foglalkozna, amik nem a pénzről, nem az ismertségről szólnak. Hanem arról, hogy feltöltse magát olyan élményekkel, impulzusokkal a családjával, barátaival együtt, amik nagyon sokat jelentenek számára, és eddig nem volt rájuk elég ideje. Úgy látszik, Vadon Janinak sikerült feltöltődnie, mert bő egy év után igent mondott a visszatérésre és az Árulók című taktikai realityre. „Izgalmas, van benne kihívás. Ilyen típusú műsorban még nem szerepeltem. De ez egy játék, nem szabad belőle komoly érzelmi kérdést csinálni” – mondta Jani, aki valószínűleg a mostani tévés szerepléssel az Instagram követőinek számát is szeretné növelni, hiszen az elmúlt időszakban elsősorban a közösségi oldalán volt aktív.

Gáspár Kata: Üti a vasat, amíg forró

A 36 éves színésznőt sosem láttuk még reality műsorokban. Érthető, hiszen művészcsaládban nőtt fel. Az volt a példa előtte, hogy bizonyos szint alá nem szabad süllyedni. Szülei, a Kossuth-díjas Bánsági Ildikó és Gáspár Sándor mindig a magas minőséget képviselték. Csakhogy ma színésznek lenni mást jelent, mint a ’70-es, ’80-as években, amikor Kata szülei voltak a nagybetűs sztárok!

A mostani színészeknek az influenszerekkel is fel kell venniük a harcot, a hatalmas információáradatban pedig könnyen előfordul, hogy a művészetük nem kap elég figyelmet a bulvártartalmak között. Tudjuk, hogy Kata nem hajszolja a népszerűséget, de tény, hogy A renitens sorozat (aminek a főszereplője) sikere után addig kell ütni a vasat, amíg forró, vagyis az első évad befejezése után ideje volt ismét esti főműsorba kerülni. A bűnügyi vígjáték második évada is elkészült már, hamarosan bemutatásra kerül az RTL-en. Kata ismertsége és kedveltsége ezekkel a tévés szereplésekkel magasabb szintre emelkedhet.

Bereczki Zoltán: A csúcsgázsinak nem lehet ellenállni

Megtört a jég. A 48 éves színész-énekes eddig csak olyan műsorokban szerepelt, ami a szakmájába vág. Most viszont az ódon kastély falai között forgatott realityben, az Árulókban láthatjuk, ami nem köthető tipikusan a hivatásához. Zoli vélhetően a játék és az újdonság izgalmáért mondott igent a műsorra, de azt se felejtsük el, hogy közreműködését minden bizonnyal jól megfizették. Informá­ciónk szerint, a Sztárban Sztár All Stars zsűrijébe is kapott felkérést, ám az RTL kedvezőbb honoráriumot ígért neki, csúcsgázsit kapott. Nincs azon szégyellnivaló, ha így történt, hiszen mindenki pénzből él! A művész úr pedig megéri a kiemelt gázsit.

Törőcsik Franciska: Újabb állomás a pályáján

Korosztályának legkiemelkedőbb művésznője, aki színházban és filmen egyaránt megcsillogtatta már a tehetségét. A celeb műsorban való szereplés teljesen új terület Franciska számára, de korábbi nyilatkozata alapján tökéletesen megértjük, hogy bevállalta a Dancing with the Starst.

„Sok dologra mondok nemet, folyton mérlegelek, átgondolom, hogy mi az, ami nekem belefér, és ennek mentén hozom meg a döntéseimet. Nekem az a legfontosabb, hogy magamhoz legyek hűséges, és saját magam számára hiteles maradjak” – mondta a 34 éves színésznő, akinek a táncos műsor egy újabb állomás a változatos művészi pályáján.

fotó: TV2