Címlapsztori

„Nekünk nem hagyományos a családi életünk”

Geszti Péter és Ditz Edit házassága nem olyan, mint az itthon megszokott átlagos párkapcsolatok. Közösen létrehozott világukba nagyon érdekes és izgalmas betekinteni.
best of geszti BUÉK ditz edit dzsungel könyve geszti péter gringo sztár házaspár holczhaffer csaba jazz+az karrier közös ambíció modern élet pál utcai fiúk című darab rapülők

Geszti Péter bármihez nyúl, népszerű lesz! Színházban a Pál utcai fiúk és a Dzsungel könyve, moziban a BÚÉK című film, színpadon pedig az együttesek: Rapülők, Jazz+Az, Gringo Sztár, Best of Geszti, amelyeknek kitalálója és frontembere is ő. De azt mondják, minden sikeres férfi mögött egy okos és támogató nő áll. Ez hatványozottan igaz a házaspárra, akik már nem csak a magánéletüket, a szakmai dolgaikat is megosztják egymással. Péter és felesége Ditz Edit három éve döntötték el, hogy közös céget alapítanak, és a munkában is közös utakon járnak. „Korábban is segítettem, támogattam, ha kellett rábeszéltem Pétert olyan dolgokra, amikben hittem – mondja Edit.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete