Címlapsztori

„Győzi nem hitte, hogy nélküle is sikeres leszek”

Eleinte Győző volt a híres énekes és showman, Bea háziasszonyként otthon tevékenykedett. Aztán felcserélődtek a szerepek. Ma már Bea asszony a sztár. De mit szól ehhez Győzike?
bea asszony bea konyhája vállalkozás borvacsorák énekes főzés főzős rendezvények főzőverseny gáspár győző győzike győzike show győztes háziasszony holczhaffer csaba kényszeres viselkedés konyha konyhafőnök vip pánikbetegség receptek showman siker szakácskönyv

A Győzike show már régen befejeződött, de akármikor találkozunk Gáspár Győzővel és Beával, úgy érezzük, mintha a show folytatódna – csak már kamerák nélkül. Viccesek, feltűnőek és harsányak, pont olyanok, mint annak idején a tévében. A házaspár nagyon sok mindent megélt az utóbbi években: az egyik ilyen, hogy Bea asszony híresebb és népszerűbb lett a férjénél. „Gyerekkorom óta híres akartam lenni, a szereplés éltetett  – kezdi Győzi. – De húsz év után belefáradtam, már nem érdekel az ismertség. Szívem szerint kommunikációt tanítanék, nem kell nekem a rivaldafény. Annak viszont őszintén örülök, hogy Bea sikeres, és megtalálta azt az utat magának, amiben jó. A hírekkel ellentétben nem vagyok irigy és féltékeny rá. Miért is lennék a saját véremre? Mi egy pár vagyunk már 26 éve, és ez így is marad a halálunk napjáig.”

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete