Címlapsztori

„Ha valami nem tetszik a másikban, azt is elmondjuk egymásnak”

„Egy egészséges kapcsolat elbírja a kritikát. Az nem jó, ha nem mondasz igazat a párodnak” – véli Istenes Bence, aki már hét éve társa a mindig mosolygós Csobot Adélnak.
család csobot adél felelősségteljes családfő házaspár házassági papír holczhaffer csaba istenes bence komfortzóna média münchen műsorvezető német tehetségkutató nyerő páros című valóságshow pszichológiai teszt x-faktor

Jó kedvvel, vidámsággal töltik meg a helyiséget. Tiszta, őszinte ragaszkodással és szeretettel. Mindketten sokat fejlődtek a közösen töltött évek alatt. A cserfes kislányból, Adélból kétgyerekes anyuka lett, a vagány Bencéből pedig felelősségteljes családfő, aki azért ugyanolyan laza és szerény, mint a legelső találkozásunkkor, amikor még nem számított az ország egyik legnépszerűbb emberének. Legutóbb tavaly ősszel szerepelt a címlapunkon, és akkor azt mondta, egy kicsit túlpörgött, és több időt szeretne tölteni Adéllal és fiaikkal, Nátánnal és Ádinnal. A műsorvezető nem beszélt a levegőbe. Az elmúlt időszakban Istenes Bence kevesebbet volt látható a médiában. A család egy München melletti kisfaluban éli a hétköznapjait.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete