Címlapsztori

„Szó sem lehet róla, hogy ilyen mélyre süllyedjek”

A Szűz jegyében született, de szűznek nem igazán mondható, mert playboy volt egész mostanáig. Pontosabban tavaly májusig, amikor egyszer csak váratlanul bejelentette, hogy eljegyezte svéd barátnőjét, Anna Elisabet Ebersteint, és gyorsan meg is tartották az esküvőt.
amerikai filmesek anna elisabet eberstein bridget jones naplója egy nagyon angol botrány eljegyzés esküvő forgatókönyv forma-1 golf hugh grant igazából szerelem london minisorozat návai anikó négy esküvő és egy temetés ötgyermekes színész oxfordi egyetem sztárom a párom tenisz

A brit filmgyártás elegáns fenegyereke – aki mellesleg távoli rokona a királyi családnak – remek iskolákba járt. Az oxfordi egyetemen angol irodalmat és drámát tanult, az egyetemi alapítvány támogatásával még szerepet is kapott egy diákfilmben. Sikeres komédiás csapatot alapított, itt fedezték fel az amerikai filmesek, és ahogy kell, szépen kezdte bezsebelni a jobbnál jobb szerepeket. Az igazi sikert a Négy es-küvő és egy temetés hozta meg, no és a többi romantikus vígjáték: a Sztárom a párom, az Igazából szerelem és a Bridget Jones naplója. Londonban beszélgettünk az ötgyermekes színésszel.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete