Címlapsztori

„Nem Molli miatt nincs férfi az életemben”

Boldog és kiegyensúlyozott Erdélyi Mónika, pedig a hatodikos Molli kamaszkorba lépett, és a véleményét sokszor nem rejti véka alá.
családi vállalkozás cukrászmesterség erdélyi mónika kamaszkor közgazdász molli mónika show párkapcsolati pszichológia talkshow tudathasadásos állapot vlogolás páhy anna

Ha igaz a mondás, hogy kamasz gyerekeink tükröt tartanak nekünk, akkor Mónika és Molli kapcsolatára ez különösen igaz. Molli mosolygós, 12 éves kislány, szerencsére nem kell biztatni, hogy meséljen nekünk. „Anya nem szigorú, csak a tanulás miatt szokta felkapni a vizet, egyébként sokat nevetünk” – mondja a cserfes lány. „Igen, a leckének mindig meg kell lennie, de én sem vagyok mindig következetes, néha hagyom, hogy Molli sok csokit egyen” – vallja be Mónika. „Még szép, hogy megengeded, hiszen tőled kaptam! – vág vissza Molli. – Talán csokievési órarendet is csomagolj hozzá legközelebb!” – teszi hozzá viccesen, de erre már mindketten gurgulázva nevetnek. „Tudom, hogy anya szeret engem, és jót akar, de olyan vicces, amikor pattog a tanulás miatt. Igaz, ha egyszer nem tenné, indulnék máris a lázmérőért!” – folytatja tovább Molli. „Bevallom, kemény vagyok, ha a matek témazáróról van szó, az anyukám is ilyen volt velem, és meg is lett az eredménye” – magyarázza Mónika.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete