Címlapsztori

„Nem úgy kezelem ezt az évet, hogy mit vett el tőlem”

Idén ősszel is fejest ugrott a munkába Sebestyén Balázs. Az Álarcos énekes nyomozójaként és a hamarosan induló Nyerő Páros műsorvezetőjeként találkozhatunk vele az RTL Klubon. De vajon a munkája mellett milyen gondolatok foglalkoztatják az egyik legnépszerűbb hazai tévést?
álarcos énekes biztonsági előírások fertőtlenítés higiéniai előírások holczhaffer csaba kertészkedés koronavírus közös élmények második hullám maszkviselés minőségi idő műsorvezető negatív megközelítés nyerő páros pozitív dolgok rádiózás rtl klub sebestyén balázs sport szurovecz kitti távolságtartás

Mindannyiunk számára különös az idei év. Hogyan éled meg? Mi az, amit kaptál 2020-tól, és mi az, amit elveszítettél? Nem úgy kezelem ezt az évet, hogy mit vett el tőlem. Alapvetően nem szeretem a negatív megközelítést. Fontos, hogy meglássuk ebben a helyzetben is a pozitív dolgokat, és azokat jól használjuk. A családommal több minőségi időt tudtunk együtt tölteni. A mindennapok rohanása átalakult. Még fontosabb lett a közös élmény.

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete