Címlapsztori

„Hiányzik a két kislányom”

Béres Alexandra mögött sincs könnyű időszak, de a nehézségek és a bizonytalan helyzet ellenére megtalálta saját útját és feladatait. Arra törekedett, hogy meglássa a dolgok jó oldalát.
béres alexandra diéta digitális oktatás digitális világ edzésprogram ételkiszállítás fitness fogtündér gyerekvédő programok közösség közösségi oldalak modern technika online edzések páhy anna szakcikkek távoktatás tejfog

Az elmúlt napokban Béres Alexandra azt vette észre, hiányzik neki a két kislánya. Sok más anyukához hasonlóan, neki is furcsa volt fél év után újra közösségbe adni a gyerekeit. Panna már felsős, ötödikes, teljesen új tanárokkal, új tantárgyakkal ismerkedik. Az ötéves Flóra nagycsoportos óvodás lett. „Ez a szeptemberi átállás nemcsak a gyerekeket viseli meg, hanem a szülőket is. A március közepe óta együtt töltött időszak miatt hiába koncentrálok a munkámra, déltől már iszonyúan hiányoznak a lányok, azon jár az agyam, mi történik velük.  Még néhány hétre szükségem van, hogy megszokjam mindezt. ”

Folytatás a Meglepetés magazinban!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete