Címlapsztori Sztárok

Különös barátság szövődött Judy és Oláh Ibolya között: „Önbizalomhiányos vagyok, de Ibolya mindig helyre rak”

Az elmúlt hónapok a házassági válságáról szóltak, de mi már egy jókedvű, boldogan sztorizgató Judyval találkoztunk. Ráadásul egy új barátnőre is szert tett Oláh Ibolya személyében.

Az énekesnő csak bizonyos feltételek mellett vállalta el a TV2 Sztárban Sztár műsorát. „A versenyzők közül én vagyok az egyetlen édesanya. Nekem mindennél fontosabb a lányom. Maja körül forog az életem, én hozom-viszem a veresegyházi általános iskolába, a különórákra, az edzésekre. Azt mondtam a szerkesztőknek, csak akkor tudok részt venni a  szórakoztató műsorban, ha az ének- és táncpróbáimat úgy osztják be, hogy az nem megy a Majával töltött idő rovására. Természetesen a férjem és az édesanyám a segítségemre van, de szeretek én gondoskodni a gyermekemről. Alapvetően hétköznapi, civil életet élünk. A munkámhoz tartozik, hogy részt veszek tévéműsorokban, de nem járok celebpartikra, nem vonz a felszínes csillogás” – mondja Judy.

Lánya Marics Petiért rajong

A 11 éves Maja a vasárnapi élő show-ra mindig elkíséri az édesanyját. Őt még elvarázsolja ez a világ. „A korábban visszahúzódó kislányom az elmúlt hónapokban sokat változott, közlékeny lett, minden iránt érdeklődést mutat. A tavaly novemberi Groovehouse-koncerten feljött velem a színpadra, és közösen énekeltünk el egy dalt, most pedig azért boldog, mert ott lehet a vasárnap esti tévéfelvételen. A nézőtéren szokott ülni, a műsor után pedig bejön a kulisszák mögé. Nagy élmény számá­ra, hogy közös fotót készíthet Marics Petivel és Halastyák Fannival. Az ő generációjának ezek a fiatal énekesek a sztárok, kívülről fújja a dalaikat.”

Anya és lánya azt is tervbe vette, hogy együtt fognak légtornázni. „Sikerült legyőznöm a tériszonyomat, Majának pedig kifejezetten tetszik ez a sport. Ő is ki akarja próbálni a légtornát. Már be is jelentkeztünk egy órára” – árulja el az énekesnő, akit Pinkként is láthattunk a show-műsorban.

Ibolyával sok közös témájuk van

Judy egy öltözőbe került Oláh Ibolyával. Azt meséli, az első pillanattól megvan köztük az összhang. „Korábban összefutottunk már különböző rendezvényeken, de csak felszínesen ismertük egymást. A Sztárban Sztár alatt mélyült el a kapcsolatunk. Ibike becézve mindig kicsimnek vagy drágámnak szólít. Egy korosztály vagyunk, van közös témánk. Egyenes, szókimondó embernek tartom, olyan, amilyen én is vagyok. Csak ő nálam jóval magabiztosabb, sokszor bátorít. Önbizalomhiányos vagyok, de Ibolya mindig helyre rak, tudja, mit kell mondani ahhoz, hogy összeszedjem magam, mielőtt kiállok a közönség és a zsűri elé.”

A 48 éves énekesnő szerint kettejük barátsága a műsor után is megmarad. „Ibike Győrben él, én Szadán lakom, de a távolság nem lehet akadály. Nagyon sokat tréfálkozunk, ugratjuk egymást. Amikor előadtam a Magyarország című dalát, megdicsért, és viccesen azt mondta, olyan jól sikerült Oláh Ibolyává válnom, hogy mostantól engem küld el maga helyett a fellépéseire” – meséli nevetve Judy.

Apukája idősek otthonába költözött

Az énekesnőt a családja egy emberként támogatja a versenyben. „Nem a győzelem motivál, de jólesik, amikor azt mondják, hogy küldtek rám szavazatot, hogy továbbjussak. Az öcsémmel és a szüleimmel is nagyon jó a kapcsolatom. A nyugdíjas, amputált lábú apukám most már itt él Szadán a közelünkben, a saját elhatározásából költözött be egy idősek otthonába. Így könnyebb számára az élet, a régi szolnoki házunkban rosszul érezte magát egyedül. Most emberek között van, jó társaságban. Hetente többször találkozunk, látom rajta, hogy kivirult. Édesanyámmal is szoros a kapcsolatom. Ő manikűr-pedikűrősként dolgozik a fővárosban, de munka után és hétvégén gyakran jön ki hozzánk. Amikor gyerek voltam, a szüleimtől rengeteg szeretetet és támogatást kaptam. Ugyanezt a törődést és végtelen szeretetet akarom átadni én is a kislányomnak.”

Élőben is láthatjuk őket

A Groovehouse duó idén ünnepli a 25. születésnapját. Két nagy élő koncertjük is lesz. „Májusban a siófoki Plázson, télen pedig az Akvárium Klubban. Hamarosan új dalokkal jelentkezünk, és szó van egy CD-ről is” – árulja el az énekesnő.

fotók: Schumy Csaba, Nagy Zoltán, Olajos Piroska, Privát

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete