Címlapsztori Sztárok

Mészáros Árpád Zsolt: „Szeretném, hogy mind az öt gyerekem és a korábbi párjaim is jelen legyenek az esküvőmön”

A negyedik komoly kapcsolatában élő MÁZS február óta újra kispapa. Kész csoda, hogy Ámor megszületett, mert az orvosok azt mondták a színész párjának, Krisztinának, hogy nem lehet gyereke…

Aszínészt a családtagjai és legjobb barátai kísérték el a TV2-n látható Ütős Ötös felvételére.

„Csodálatos családom van. Mindenki szeret mindenkit. A korábbi kapcsolataimból született gyerekeim, Bendegúz (27), Rózsa (16), Merse (12) és Árpi (8) is jóban vannak a feleségemmel, Krisztinával, sőt az előző párjaim, Brigi, Erika és Györgyi is gyakori vendég nálunk. Előfordul, hogy tizenöten üljük körül az étkezőasztalt” – árulja el MÁZS. A 48 éves családapa érzelmi intelligenciáját dicséri, hogy az összes gyermeke anyjával jó kapcsolatot ápol.

„Amikor lelkileg eltávolodtam a párjaimtól, és ők is tőlem, mindig továbbléptem, mert az élet túl rövid ahhoz, hogy kiüresedett kapcsolatokban éljünk, és megbetegítsük a másikat. De a szakítás után a szeretet és az egymás iránti tisztelet megmaradt a közös múltra való tekintettel. Számomra nem megerőltető többszörös mozaikcsaládban élni. Napi szinten részt veszünk egymás életében.”

Két generáció él együtt

Az édesapa ötödik gyermeke, Ámor februárban jött a világra. Az orvosok csodájára jártak, hogy a színész párja, Krisztina teherbe esett, mert a nőgyógyászati műtétje után kizártnak tartották, hogy ez megtörténjen.

Akkor sír, ha tele a pelenka

„Ámor nagyon jó baba, szinte csak eszik és alszik. Akkor szokott sírni, ha tele a pelus, vagy ha indulok a színházba” – meséli nevetve a büszke édesapa.

„Spirituális beállítottságú vagyok. Hiszem, hogy a gyerekek választanak minket, és nem mi őket. A közös kisfiunk, Ámor meg akart születni, és le is jött hozzánk, így szerezve hatalmas örömöt nekünk.” A családfő legkisebb és legnagyobb gyermeke között 27 év a korkülönbség!

„Kétgenerációs házban élünk. A nagyfiam, Bendegúz itt lakik az alsó szinten, de a többi gyerekemmel is szoros a kapcsolatom. Sokat viccelődünk, bohóckodunk, jó a hangulat nálunk. Figyelek rájuk, és egyengetem az életüket. A 16 éves Rózsa lányomnak megígértem, hogy az ötvenedik születésnapján breakelni fogok, pedig akkor már 80 éves leszek” – mondja nevetve.

Ámorka két és fél hónappal ezelőtt született

Kivették az egyik veséjét

MÁZS-nak óriási logisztikai bravúr a népes családjára odafigyelni, hiszen a színé­szet mellett egyéb üzleti vállalkozásai is vannak

„Az Operettszínházban és a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színházban játszom, és hamarosan rendezni fogom életem első darabját a Veszprémi Petőfi Színházban. Azt szoktam mondani, a színpad a szerelmem, a vállalkozásom pedig az egészségem, mivel a Magic Mázs étrend-kiegészítő készítményben nagyon hiszek, és jó szívvel ajánlom másoknak is. 22 évesen rákos voltam, daganattal műtöttek, kivették az egyik vesémet. A kemikáliák helyett a természetes megoldásokat keresem. Nem mindegy, mit eszem, hogyan élek. Szeretnék egészséges maradni, sok dolgom van még a földön.”

Tervezik az esküvőt

Krisztát a feleségének hívja, de hivatalosan nem házasodtak össze. „Évek óta tervezzük az esküvőnket. A szándék megvan, időpontot nehéz találni. Azt szeretném, hogy mind az öt gyerekem és a korábbi párjaim is jelen legyenek a szertartáson – árulja el. A csinos feleségjelölt a Mályvavirág Alapítvány nagykövete. „Ez az alapítvány a nőgyógyászati daganatos betegek támogatására jött létre. Örülök, hogy a párom lelkileg segíti azokat a hölgyeket, akik hasonló helyzetbe kerültek, mint ő. Mindig mondom, hogy a mélypontról is van kiút. Krisztával mi ketten vagyunk erre a jó példa.”

Tisztességes szakmája is van

A színészi pálya előtt gépi forgácsolónak tanult, és dicséretesre vizsgázott. Gyakorlatra a Taurus Gumigyárba járt, később egy műhelyben is dolgozott, orvosi műszerekhez csatlakozókat és csavarokat készített.

„Jó kézügyesség és szemmérték kell ehhez a szakmához, hiszen ezredmilliméterek is számítanak. Ezenkívül nem teljesen veszélytelen munka, hiszen kisebb égési sérüléseket könnyen szerezhet az ember. Egyszer-kétszer velem is előfordult, hogy az izzó forgács az arcomra pattant” – árulja el.

fotó: Schumy Csaba, Tv2, Privát

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete