Címlapsztori Sztárok

Fájdalmas szakítások, drámai párkapcsolatok: így élnek ma A szívek szállodája szereplői

A romantikus sorozat 16 évvel ezelőtti befejezése után Stars Hollow lakói négy epizód erejéig egyszer még visszatértek a képernyőre, ám már ennek is hét esztendeje. Hogyan élnek ma az egykori szereplők?

Scott Patterson: Több mint 20 éve szereti a feleségét

A ma már 64 éves színész a sorozatban Lorelai szerelmét alakította, és máig ez a legismertebb szerepe, bár játszott jó pár más tévés alkotásban, többek közt a Fűrész című horrorfilmben és folytatásaiban. Két éve indított egy podcastadást, amelyet direkt a Szívek szállodája rajongóinak hozott létre. Húsz évvel fiatalabb feleségével, Kristine-nel 2014 óta házasok, de több mint két évtizede együtt vannak. Van egy nyolcéves fiuk, Nicholas.

Lauren Graham: Ötven fölött újra szingli

A ma 56 éves színésznő Rory fiatal anyukáját, Lorelai Gilmore-t alakította, azóta főszereplője volt a Parenthood című sorozatnak. Közben írói babérokra tört: tíz éve jelent meg első könyve Egy nap talán címmel, amely rögtön bestseller lett – egy kezdő színésznő kalandjait írta meg benne a 90-es évek New Yorkjában. Azóta kijött újabb két kötete, ezek közül kettő magyarul is olvasható. Lauren több mint tíz évig együtt élt kollégájával, Peter Krause-val, két éve azonban elváltak az útjaik. A színésznőnek nincs gyereke, de sajátjaként szerette volt élettársa korábban született fiát, a ma már 21 éves Romant, akivel máig szoros a kapcsolata. Három éve menhelyről magához vett egy sokféle egészségügyi gonddal küzdő kutyát, Mochit, de aztán meg kellett válnia tőle, a forgatások mellett ugyanis nem tudta kellőképpen gondját viselni. „Többféle műtétje volt, emiatt egy fantasztikus kutyaterapeuta speciális gondozására szorult” – mesélte.

Melissa McCarthy: A kis hableányban ő a boszorkány

A sorozat aranyszívű, duci szakácsnőjét, Sookie St. Jamest alakító színésznő a nyáron lesz 53 éves, és minden fogyókúra dacára máig megőrizte töltöttgalamb-alkatát. A Szívek szállodája után a Nem ér a nevem, majd a Mike és Molly sorozatokban szerepelt, de a mozivásznon is sűrűn felbukkan, vígjátékszerepek mellett drámai karakterek is megtalálják. Férjével, a szintén színész Ben Falcone-nal idén ünneplik 18. házassági évfordulójukat. Két lányuk született: Vivian már 16 éves, Georgette 13. Utóbbi nemrég elkísérte új filmje, az élőszereplős A kis hableány premierjére, melyben Melissa a tengeri boszorkányt, Ursulát játssza.

Keiko Agena: Helikopterben ment férjhez

A japán–amerikai színésznő, aki a sorozatban Rory barátnőjét, Lane Kimet alakította, idén lesz 50 éves. Legutóbb a Netflix 13 okom volt című sorozatában játszott egy tanárnőt, illetve felbukkant a Better Call Saul című szériában is. Japán férjéhez 2005-ben ment hozzá egészen rendhagyó körülmények között: Las Vegas fölött repülve egy helikopterben mondta ki neki a boldogító igent.

Így néztek ki annak idején

 

Alexis Bledel: Máig titkolja a kisfia nevét

Az egykori bájos Rory Gilmore ma már 41 éves, és szintén elvált asszony: tavaly augusztusban tettek pontot a házasságuk végére színész férjével, Vincent Kartheiserrel, akivel majdnem tíz évig voltak házasok. Még a Mad Men – Reklámőrültek forgatásán jöttek össze. Van egy hétéves kisfiuk, akinek a nevét soha nem árulták el, és fotót sem lehetett róla látni. Azt sem tudni, vajon mi vezetett a váláshoz. Alexisnek korábban sem volt szerencséje a szerelemben. Annak idején két sorozatbeli kedveséhez is gyengéd szálak fűzték nemcsak a képernyőn, de a való életben is, Milo Ventimigliához és Jared Padaleckihez, ám mindkét románcnak fájdalmas lett a vége. A színésznőnek legutóbb A szolgálólány meséje című sorozatban volt jelentős szerepe.

Jared Padalecki: Háromgyerekes apuka

A 40 éves jóképű színész 2005-től tizenöt évadon át a paranormális jelenségek nyomába eredő Odaát című sorozat főszereplője volt. Mostanában a Walker című akciósorozatban játszik, amely a Walker, a texasi kopó új verziója, vagyis Chuck Norris nyomdokaiba lépett, már a negyedik évadot forgatják. Padalecki közben háromgyerekes apa lett, Texasban él a családjával. Feleségét, a színésznő Genevieve Corteset munka közben ismerte meg, és 2010 óta házasok. Egy 11 meg egy kilencéves fiút, és egy hatéves kislányt nevelnek.

Milo Ventimiglia: A házasságot eddig kihagyta

A 45 éves szépfiú máig nőtlen, sőt a hírek szerint jelenleg facér, bár korábban több híres barátnője is akadt: Alexis Bledel mellett egy darabig járt Hayden Panettiere-rel, akivel a Hősökben játszott együtt, és Emmy Rossummal is. Tavalyig játszott a Rólunk szól című sorozatban, és idén főszerepet kapott egy új szériában. Ő alakította Rocky, azaz Sylvester Stallone fiát az újabb Rocky-filmekben.

Szöveg: Bognár Kriszta

Fotó: Gettyimages, profimedia, privát

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete