Címlapsztori Sztárok

Buldózerként udvarolt leendő feleségének, Ritának Tihanyi Tóth Csaba: „Elsőre szinte sokkot kaptam a közeledésétől”

A pár egy szépségversenyen ismerkedett meg, ahol Bognár Rita volt a műsorvezető, a színész pedig a zsűriben kapott helyet. Ám a színpadon felvonuló sok csinos lány ellenére Csabának Ritán akadt meg a szeme. Nem is bírta magát türtőztetni a verseny után.

21 éve él szerelemben Tihanyi Tóth Csaba és Bognár Rita, akik nem csak a hosszú házasságuk titkairól, hanem megismerkedésükről is meséltek a Meglepetés magazinnak.

„Hiszem, hogy ha odafentről kérünk, az meghallgatásra talál, és elérjük a célunkat, megadatik az álmunk. Azt is nagyon fontosnak tartom, hogy tudjunk köszönetet mondani, semmit ne úgy vegyünk, hogy az nekünk jár. Hálával tartozom a sorsnak, hogy 21 évvel ezelőtt találkoztam Ritával. Nem hiszek a véletlenekben, mert a mi megismerkedésünk sorsszerű volt.”

Egy siófoki szépségversenyen történt, ahol Csaba volt a zsűrielnök, Rita pedig az esemény műsorvezetője.

„A jobbomon a polgármester ült, a bal oldalamon a tavalyi szépségkirálynő. Amikor Rita kijött a színpadra, áramütésszerűen megérintett a mosolya, a kedvessége, a nőies finomsága. Noha korábban sosem találkoztunk egymással, a körülöttem ülőknek azonnal kijelentettem, hogy ő lesz a feleségem. Még aznap, 2002. május 17-én megismerkedtünk” – idézi fel Csaba nevetve.

A zsűritagok persze nem vették túl komolyan a színészt, és Ritát is váratlanul érte Csaba heves ostroma.

„Elsőre szinte sokkot kaptam a temperamentumos közeledésétől. Meg is kérdeztem tőle, hogy mi ez a nagy sietség, nem vagy te túl lelkes? De őszintén bevallom, tetszett Csaba magabiztossága, férfias energiája. Két nappal később már össze is költöztünk.”

Azt mondják, lakva ismerjük meg a másikat, Rita pedig nem csalódott a hirtelen jött szerelmében.

„Csabának sok jó tulajdonsága van, csak egyet lehetetlenség kiemelni. Hatalmas a szíve, kedves és korrekt ember. Figyelmes is, ami egy férfi esetében nem utolsó szempont. Ő a két lábon járó naptár, mivel minden évfordulót fejben tart és megünnepel. Sosem kell óvatosan figyelmeztetnem arra, hogy például holnapután lesz a házassági évfordulónk vagy a születésnapom, mert emlékszik az összes jelentős dátumra. Szeret nosztalgiázni, régi fényképeket elővenni, nézegetni, a múlt sztorijait újra elmesélni, átélni. Sok szép közös élményünk van, ami évről évre erősebbé teszi a házasságunkat” – árulja el Rita.

Fotó: Bognár Bogi

Smink és haj: Mészáros Délia • Stylist: Bendes Bianka • ruha: C&A Claire’s, Reserved, Van Graaf

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete