Lélek Sztárok

Nem elégedett az alakjával Radics Gigi: „A lelkem mélyén még egy duci kislány maradtam”

Az énekesnő duci kislány volt, majd gyönyörűen lefogyott. Ám a terhessége alatt 30 kilót szedett fel és még mindig nem elégedett az alakjával.

A Dancing With the Stars versenye előtt hetekig próbált Radics Gigi és Baranya Dávid, hogy a TV2 stúdiójában a legjobb formájukat hozzák. Az egyik próbán lestük meg a párost, ahol az énekesnő a felkészülés számára legnehezebb részéről mesélt.

Az énekesnőnek még szoknia kell a testi kontaktust a jóképű tánctanárral. „Gátlásos nő vagyok, a lelkem mélyén még egy duci kislány. A terhességem alatt 30 kilót híztam, amit csak fél évvel ezelőtt sikerült leadnom. Miniszoknyát még mindig nem vettem fel, inkább csak nadrágban jövök a próbákra, mert nem vagyok teljesen megelégedve az alakommal. Furcsa volt, amikor Dávid először megfogta a kezemet, a derekamat, és átölelt. Nekem ez nagyon bizalmas és intim dolog, de azért is vállaltam el a műsort, mert le akarom győzni a komplexusomat, a komfortzónámon kívül szeretnék lenni. A szüleim is biztattak, hogy nekem való a Dancing with the Stars, szóval egy kis családi nyomás miatt is vagyok most itt” – teszi hozzá nevetve.

fotó: Olajos Piroska

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete