Lélek Sztárok

Andrei Mangra: „Minden nőben ott szunnyad a szexi és a huncut vadmacska”

Bár Andrei Mangra és Rubint Réka számára meglepően hamar véget ért a Dancing with the Stars, az első csalódottság után a táncos már a jövőjét tervezi. A hírekkel ellentétben nem hagyja el Magyarországot.

Nem tagadja, hogy szörnyű volt az a bizonyos szombat este, amikor kiestek Rubint Rékával. „Nem keresem az okokat. Maximalista vagyok, úgy érzem, odatettük magunkat. Nem sírok, ez most így sikerült. Persze nem esik jól, hogy a tavalyi, Tóth Andival közös győzelmünk után Rékával elsőnek estünk ki, de ez van. El kell fogadni a közönség döntését. Megyek tovább az utamon” – mondja Andrei. A 31 éves táncos nem szakítja meg táncpartnerével, Rubint Rékával a kapcsolatot, továbbra is barátok maradnak. „Rékával megkedveltük egymást, és meghívott a következő Alakreform táborába, Mexikóba. A táncon kívül is van közös témánk.”

Andrei szülei Nagyváradon élnek, most, hogy a szombat esti tévéshow-ban már nem vesz részt, az a hír járta, hogy visszautazik Erdélybe feldolgozni a kudarcot. „Ez nem igaz, Budapesten maradok – mondja határozottan. – Albérletben lakom, és mivel azt reméltem, hogy a döntőbe is bekerülünk, hosszú távú bérleti szerződést kötöttem.”

Lady Latin címmel csoportos táncórákat tart heti rendszerességgel, ebből fedezi a magyarországi életét.

„A kiesésünk utáni első foglalkozásra még többen jöttek el. Ez nagy öröm volt számomra, mert azt bizonyítja, hogy szeretik, amit csinálok.”

Andrei óvodáskora óta táncol, édesanyja, Körmendi Valéria tanította meg az első lépésekre, később is ő készítette fel a nemzetközi versenyekre. A táncparketten érzi kiteljesedni magát. „Nekem anyukám boldogsága a legfontosabb, az ő álmát valósítom meg, ugyanis annak idején az ő szülei nem támogatták, hogy táncos legyen. A kommunizmusban ez nem volt elismert pálya Romániában, ezért anyukám csak későn kezdhetett el hivatásszerűen foglalkozni a tánccal. De nagyon jó tanár lett belőle, sokakat megtanított az alapokra. Boldognak akarom látni, ezért én mindent a táncra tettem fel. Ami neki nem adatott meg, számomra megvalósult. A versenytáncot ugyan már abbahagytam, de célul tűztem ki, hogy minél több embert megtanítok táncolni. Minden nőben ott szunnyad a szexi és a huncut vadmacska, a táncparkett pedig segít ezt bennük felébreszteni. Csak biztatni tudom a hölgyeket, hogy sosem késő elkezdeni. Jöjjenek, és táncoljunk egy jót! Örülnék, ha egyszer anyukám is ideutazna az egyik órámra, és látná, milyen sokan kedvelnek.”

Elvinné oda, ahol Gabival járt

A Vad angyal sorozat sztárja, Facundo Arana a zsűriben ült. Mint kiderült, jól ismeri Andrei korábbi táncpartnerét, Gabriela Spanicot. „Nagyon meglepődtem, hogy Gabi Facundón keresztül is üzent nekem, és kedveseket mondott rólam.” Az 50 éves argentin szívtipró a családja nélkül érkezett Budapestre, mivel a gyerekei iskolába járnak. „Ha Facundo igényli, szívesen megmutatom neki a fővárost, elviszem azokra a helyekre, ahol Gabrielával is jártam” – mondja Andrei.

Kiemelt kép: TV2

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete