Otthon Sztárok

Mágnesként vonzza a sztárokat hazánk Hollywoodja: Rubint Réka és Schobert Norbert sem tudott neki ellenállni

A fővárostól alig harminc percre található Szentendrén gyakran összefuthatunk híres emberekkel. A Dunakanyar kapujában lévő mediterrán hangulatú kisváros vonzza a bohém művészeket.

Bay Éva

Az egykori tévébemondó­nő és férje köztudottan remek vendéglátók, és imádják a vidám társaságot. Rendszeresen hívják meg a barátaikat, nyaranta a kertben grilleznek. A csendes környéket a kutyáik is kedvelik, a patakparton nagyokat sétálnak.

Feke Pál

A szentendrei erdő közelében lakik. Állandó vendégek nála a mókusok és az énekesmadarak. Pali egy etetőt is kitett nekik, hogy a kis állatok minél gyakrabban felbukkanjanak. A fellépések között az ősfák árnyékában töltődik fel. Kivágni sem engedte a friss levegőt adó növényeket, inkább kompromisszum árán a kertjéhez igazította a házat.

Csepregi Éva

A Neoton Família sztárja egy elektromos kapuval védett, elegáns lakóparkban lakik, amihez saját terasz és egy kis kert is tartozik. Éva kutyusa, Charlie itt kedvére futkározhat. Az énekesnő fiának, Dávidnak is van itt egy lakása, közvetlenül az édesanyjáé felett.

Ivancsics Ilona

A Szomszédok sorozat Jutkája nagyon büszke a biokertjére, amit nem permetez. A színésznő azt mondja, a saját termése sokkal finomabb, mint az üzletben kapható zöldség, gyümölcs. Vidéken élő édesapjától tanulta meg a föld megművelését. Ilona sétálni is szeret, olykor 6-8 kilométert is megtesz. Mindenki kedves ismerőse a kisvárosban.

Falusi Mariann

A városszéli villanegyedben lakik, Endrei Judit korábbi otthonában. A Pa-dö-dő sztárja véletlenül került ide. A tévés épp eladni készült az ingatlant, az énekesnő pedig azonnal beleszeretett a hegyoldalon lévő házba. Később a belső teret a saját igényeihez igazította: a sok kis elszeparált helyiség falait lebontották, mivel Mariann az ajtók nélküli terekért rajong.

Wolf Kati

Az énekesnő Szentendre Bükkös-patak részén nőtt fel, így a második otthonának tartja a kisvárost. Édesapja, a híres zeneszerző, Wolf Péter révén állandó jövés-menés volt náluk. A sztárvilág színe-java megfordult az otthonukban, többek között Kern András, Hofi Géza, Cserháti Zsuzsa és Kovács Kati. Jóllehet ez a kertes ház ma már nem a Wolf család tulajdonában van, de Kati gyakran tűnik fel Szentendrén.

Endrei Judit

Évtizedek óta itt él az egykori tévébemondónő, aki lapunk állandó szerzője is. Otthona bejárata mellett rögtön egy kerti törpe fogadja a látogatót. Fiatal korában giccsesnek gondolta, de mostanában vágyott arra, hogy egy kedves figura tegye vidámabbá a kertjét. Judit a város kultu­rális életében is aktívan részt vesz, a Szent­Endrei Szalont vezeti. Ez havonta egyszer, vasárnap délutánonként jelentkező program. A térségbeli alkotó- és előadóművészekkel beszélget egy helyi kávéházban.

Németh Kristóf

A színész és felesége néhány évvel ezelőtt vettek házat az erdő szélén. Zita Szentendrén nőtt fel, így a rokonsága idevalósi. Ráadásul a testvére és családja a házaspár kertszomszédja, a gyerekek reggeltől estig együtt játszhatnak. Az is számtalanszor előfordult, hogy az erdőből érkeztek váratlan vendégek hozzájuk. Legutóbb egy róka sétált át a kertjük végében.

Rubint Réka és Schobert Norbert

Lélegzetelállító kilátás nyílik Rékáék teraszáról a városra. Itt kapott helyet az a nagy méretű jakuzzi, amiben az egész család szívesen tölti a szabadidejét. A ház asszonya akár meztelenül is napozhat, hiszen dombtetőre épült az otthonuk, nem látnak be hozzájuk.

Novodomszky Éva

A domboldalon lévő, kertvárosi lakóövezet egyik sorházában él két fiá­val a népszerű tévés. A kétszintes otthon se nem túl nagy, se nem túl kicsi. Éva vidéken töltötte a gyerekkorát, ezért felnőttként is nagyon fontos számára a jó levegő és a természet közelsége.

Kik laknak még itt?

Lilu, Frajt Edit a Szomszédok sorozatból, Balázs Pali, az Első Emelet énekese, Kiki, Hosszú Katinka, Béres Alexandra, Koós Réka, Karácsony János, az LGT gitárosa.

Kiemelt kép: TV2

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete