Ezotéria Sztárok

Sorsszerű volt Diana és Camilla harca Károlyért: a Windsor-ház évszázados átkát oldották fel

Károly, Camilla és Diana találkozása nem csak két Rák jegyű nő harca a Skorpió férfiért. Horoszkópjaik azt mutatják, hogy a sorsukat a karma láthatatlan szálai fűzték egybe, és az áldozatuk nem volt hiábavaló, hiszen feloldotta a Windsor-ház végzetét.

A királyi családban akkor kezdődött a boldogtalanság karmája, amikor Viktória Alexandrina hercegnő 1840-ben szerelmi házasságot kötött Albert herceggel, és öt gyermekükkel együtt harmóniában éltek. Az igazi szerelmet viszont Viktória a gyerekeitől megtagadta, mert politikai okokból beházasította őket Európa legnagyobb uralkodócsaládjaiba. Albert herceggel – aki váratlanul meghalt – a királynő öröme is sírba szállt. Három éve élt már özvegyen, depresszióval küzdve, amikor az udvarba érkezett John Brown, Albert egykori skót inasa, aki megváltoztatta Viktória életét. A két ember között olyan mély egyetértés és szimpátia alakult ki, amely a családon belül, sőt az egész országban gúny tárgya lett. Emiatt Viktória megszakította a kapcsolatot. A család életében ez volt az első, nagy nyilvánosság előtt zajló választás trón és szerelem között. A következő ilyen eseményre VIII. Eduárd idejében került sor, aki 1936-ban lemondott a trónról egy elvált amerikai asszony, Wallis Simpson miatt.

Tragikus találkozások

Camilla és Károly találkozásával mintha egy régi vonzalom éledt volna újra, hiszen Camilla dédnagyanyja és a walesi herceg üknagyapja is szerelmesek voltak egymásba. Károly szerette volna feleségül venni Camillát, de a családja ellenezte a szókimondó, vagány nővel való házasságot. A csalódott Camilla bosszúból igent mondott egy régebbi udvarlójának, és házasságukból két gyerek is született. Károllyal azonban képtelenek voltak elszakadni egymástól.

Amikor a trónörökösnek az udvar és az alattvalók nyomására házasságot kellett kötnie Diana hercegnővel, beteljesedett a három ember, valamint az angol királyság sorsa. Károly karmikus adósságát fizette ki, amikor az oltár elé vezette Dianát, miközben a szíve másé volt. Mindez Camilla jóváhagyásával történt. A boldogtalan Diana különböző betegségekbe menekült, amikor tudomására jutott, hogy a férje és Camilla közötti szerelem szálai eltéphetetlenek: ez a lelki sérülés indította el a saját karmikus útján, ami nem volt más, mint a jótékonykodás. És természetesen ez hajszolta bele a különböző szerelmi kapcsolatokba, végül a halálba. Diana halála olyan változások sorát indította el, melyek az egész királyi családra hatással voltak, és lesznek is.

Rendezett adósság

A horoszkópok alapján úgy tűnik, Diana halálával befejeződött a három ember karmikus küzdelme. Hiszen Károly, ha boldogtalanul is, de teljesítette sorsfeladatát a Dianával kötött házassággal, Camilla pedig azzal, hogy mellette maradt, és kivárta, amíg a felesége lehet.

Diana halála feloldotta a családi karmát, és az évszázad leghosszabb románcában, amelyben Camilla és Károly 33 évig várt egymásra, végre-valahára kimondhatták a boldogító igent.

Ennek hatására megnyílt az út Diana két gyermeke előtt, akik már szerelemből házasodhattak, és mindkettőjük kapcsolata boldog és kiegyensúlyozott.

Diana hagyatéka

  • Az utóbbi évtizedekben soha nem tapasztalt ütemben újul meg az évszázados hagyományok szerint működő ország, az Egyesült Királyság.
  • A kőkemény II. Erzsébet, aki nem szívelte a menyét, és aki a Dianát istenítő tömeg szemében sokat veszített népszerűségéből, mintha engedett volna a nyilvánosság előtti merevségéből, és nem félne már annyira kinyilvánítani az érzelmeit.
  • A királynő és az udvar nemcsak hogy elfogadta Camillát, hanem áldásukat is adták a két szerelmes házasságára, Károlyt pedig közelebb engedték az államügyekhez.
  • Diana halála feloldotta a Windsor-ház boldogtalanság-karmáját, hiszen Károly, VIII. Eduárddal ellentétben végül feleségül vehette szerelmét, az elvált asszonyt, és ennek ellenére trónörökös maradt.
  • Mindez Diana gyerekeit is érinti, hiszen rangon alul nősülhettek. Diana mindkét fia közrendű nőt vezetett oltár elé, ráadásul Harry felesége amerikai, elvált és színes bőrű.

Kiemelt kép: GettyImages

Szöveg: Izing Klára

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete