Címlapsztori Sztárok

Többszázezer forinttal verték át Baranyi Lászlót: bíróságra szaladgál, hogy visszaszerezze a pénzét

A Família Kft. egykori nagypapáját alakító színész üdülési jogot vásárolt, ám semmit nem kapott. Nagybetegen, 93 évesen rohangál a bíróságra, hogy visszaszerezze a pénzét. Több idős ember a pertársa.

Bírósági tárgyaláson vagyok. Kérlek, hívjál holnap – mondta Baranyi László, amikor a hogyléte felől érdeklődtem. Később kiderült, az idős művésznek hosszú évek óta tart egy bírósági pere.

„Futok a saját pénzem után, legalább egymillió-kétszázezer forintot szeretnék visszakapni. A  történet hosszú, egy bécsi üdülési jogról van szó. A lényeg, hogy kapzsi, szélhámos emberek becsaptak. Nem egyedül vagyok károsult, csak én a rendőrségen is feljelentést tettem. A feleségem a lelkemre kötötte, nehogy felizgassam magam a tárgyaláson, mert nem ér az egész annyit. A bírónő kedvesen meghallgatott, remélem, hogy hamarosan ítélet is születik” – mondja a színművész, akinek a bíróságig sem volt könnyű eljutnia.

A lovira járó nagypapát játszotta a Família Kft. sorozatban (Fotó: Szegő Erika)

„A lábam gyenge, már csak lassan tudok menni. Botot nem akarok használni, mert úgy érzem, akkor kezdődne csak meg az igazi leépülés. Pszichésen rosszul hatna rám, ha erőtlennek látnám magam. Néhány éve még fekvőtámaszokat csináltam, de amióta bejött a Covid, engem is elér mindenféle nyavalya. Persze lehet, hogy ez már a korral jár, de nem akarok tudomást venni arról, hogy elmúlt az idő felettem.”

Fotó: Olajos Piroska, Szegő Erika

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete