Címlapsztori Sztárok

Törőcsik Dani és Bíró Bea:„Nem igaz, hogy távkapcsolatban élünk”

A jóképű Dani legutóbb gyilkosként borzolta a kedélyeket az RTL új sikerműsorában. Az egykori Éjjel-Nappal Budapest-szereplő korábban kis híján megnyerte a Nyerő Párost modell párjával. Közös terveikről faggattuk őket.

A2023-as év tele volt kihívásokkal Törőcsik Dani számára. „Mivel én nem mindig dolgozom Budapesten, kevesebb időt tudtunk együtt tölteni Beával. De a megjelent hírekkel ellentétben nem élünk távkapcsolatban. Egészen egyszerűen arról van szó, hogy egy hónapból nagyjából egy hetet külföldön, Németországban töltök. De a bázis továbbra is Budapest, ahol Beával élek”-mondja Dani.

Megvalósult az álom

A szerelmesek régóta nem szerepeltek közösen, pedig bőven van miről mesélniük. Dani a közelmúltban tetoválóművészként kapott amerikai munkavállalási engedélyt. A nem mindennapi lehetőség átírhatja a jövőbeli közös terveiket is.

„Az amerikai bevándorlási hivatal két évig vizsgálódott, mire megkaptam az engedélyt. Be kellett nyújtani egy csomó papírt, rengeteg dolgot ellenőriztek. Ez egy megvalósult álom, hiszen az Egyesült Államok a tetoválás fellegvára, az ottani művészek a legjobbak. Hatalmas elismerést jelent, hogy ők szeretnének velem dolgozni. Be kell vallanom, Budapesten kívül sehol nem éreztem magam annyira otthon, mint New Yorkban. Ugyanakkor az igazsághoz tartozik, hogy ez most mégis inkább csak távlati cél” – árulja el Dani.

Hiányzik a csillogás

Beának sincs ellenére az amerikai álom. „Nekem is nagyon bejött New York. Már kétszer voltam kint Danival. Közel áll hozzám az ottani mentalitás. Őszintén szólva, sokkal közelebb is, mint a magyar. Azt is mondhatjuk, én mindenhol a komfortzónámon belül vagyok, kivéve Magyarországon. Ezt nem azért mondom, mintha ez egy szörnyű hely lenne, hanem egészen egyszerűen nem tudok azonosulni az itthoni energiákkal. De ebben a pillanatban még valóban nem opció a költözés. Három éve jöttem haza Hongkongból, ahol tíz évig éltem. Mostanra barátkoztam meg a gondolattal, hogy itthon maradunk. Dani elképesztő dolgokat ért el a szakmájában, és most jutottunk el arra a pontra, hogy a kapcsolatunkra tudunk koncentrálni. Érdekes időszak ez az életemben, hiszen egyfelől imádom a munkámat, egy amerikai cég budapesti irodavezetőjeként dolgozom. Másfelől pedig nagyon hiányzik a megszokott pörgés, a forgatás, a csillogás. Gyerekkorom óta az életem része a szereplés, én ezt szívesen csinálom” – magyarázza Bea.

Előbújna az igazi énje

Annak idején a Nyerő Páros megannyi tanulsággal szolgált számukra. Van olyan is, amit ma már talán másként csinálnának.

„A műsor megmutatta, mennyire fontosak a barátok, és hogy nem mindig érdemes kimutatni az érzéseidet, mert az rosszul is elsülhet. Ha visszamehetnék, esetleg megpróbálnék egy langyos, szerethető karaktert mutatni, ami kevésbé osztja meg a nézőket. De ezt csak ideig-óráig tudnám alakítani, és egy idő után előbújna az igazi énem” – gondolkodik el Bea.

Szívesen tévézne még

Bea nem zárja ki, hogy a jövőben feltűnik majd egy-egy tévés produkció­ban, hiszen mindig vonzotta ez a világ. „Jártam műsorvezető-válogatásokon, de eddig nem kaptam olyan ajánlatot, ami miatt feladnám a jelenlegi munkámat. Szívesen szerepelnék például az Ázsia Expressz­ben vagy a Dancing with the Starsban.”

Szöveg: Faragó György

Fotó: Birton Szabolcs

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete