Címlapsztori Sztárok

Tragikus sorsok, megváltozott életek: 20 éves az első Megasztár, mi lett a szereplőkkel?

Szinte hihetetlen, hogy két évtizede drukkoltunk az első megasztárosoknak. Az akkor felfedezettek élete mostanra gyökeresen megváltozott, és egyiküké tragikus véget ért.

Oláh Ibolya: Párjával visszavonultan él

A hajdani tehetségkutató legmegosztóbb személyisége volt Oláh Ibolya, aki a tiszadobi gyermekotthonban nőtt fel. Az énekesnő életének a mai napig része a színpad, időről időre feltűnik sikeres produkciókban, miközben arra különösen ügyel, hogy olyan sokat ne tudjunk meg róla. Vidéken, egy csöndes kertvárosban éli az életét, és csak nagyon ritkán ad interjút.

Fotó: Ványi Ákos

„A párommal élünk egy kis házban, tavasszal burgonyát, paradicsomot, paprikát ültetünk magaságyáson. Közben a kutyákat nevelem” – mesélte egy magazinnak. Azt is hozzátette, nem véletlen hogy civilben visszavonult életet él.

„Szerintem a hosszú élet titka, hogy időben lefekszem aludni, így regenerálódik a testem, a bőröm. Edzem, sportolok, és nem megyek bele az éjszakákba. Ez vagyok én, a pillanatnak élek” – fejtegette Ibolya.

Galambos Dorina: Újra rátalált a szerelem

Az a kislány, aki énekhangjával és temperamentumos színpadi jelenlétével annak idején elvarázsolta a tévénézőket, nemrégiben 40 éves lett. Élete emlékezetes szerelmi története a nézők előtt bontakozott ki, ezt követően sokáig volt az első Megasztárban zsűriző Pély Barna felesége. Néhány esztendeje barátságban váltak el, a mai napig jóban vannak, és szakmai témákban kikérik egymás véleményét. Dorina, miután újra szingli lett, sokat utazott, kereste önmagát, és amikor már igazán jól volt a bőrében, egyszer csak rátalált egy új szerelem.

Fotó: Ványi Ákos

„Jól éreztem magam egyedül is, majdnem négy évig. Vagyis azt gondoltam, jól érzem magam, de most már rájöttem, hogy még ennél jobban is lehetek, mert végre rám talált a szerelem” – fogalmazott Dorina nemrégiben egy tévéműsorban. Mostanság nemcsak a magánélete, de a karrierje is szárnyal. Olyan sikeres produkcióban tűnt fel, mint a Csináljuk a fesztivált!, és nem mellesleg ő a népszerű underground zenekar, a Tulpa énekesnője.

Nagy Edmond: Gyerekei szeretete tartja vidéken

Ki ne emlékezne a magyar artistacsalád sarjára, akinek a hangja megtévesztően hasonlított Tom Joneséhoz? Nagy Edmond a mai napig énekléssel keresi a kenyerét. Hívták már a TV2 más zenés műsorába is, de nem élt a lehetőséggel.

Fotó: Ványi Ákos

„Megkerestek a Sztárban Sztár műsorból, de nem tudnék másokat olyan jól utánozni – fogalmazott egy interjúban önkritikusan. – Pedig az éneklés a mindenem!”

Edmond egyébiránt háromgyerekes családapa. Néhány éve feleségével elváltak, de ma is jó a kapcsolatuk, így nap mint nap jelen van a fiai életében. „Éltem egy rövid ideig a fővárosban, de rájöttem, nekem a Balaton az otthonom. És egyébként is ott a helyem, ahol a gyerekeimnek. Edi, Dávid és Brendon minden hétvégén velem vannak, én pedig annyira bolondulok értük, hogy azt a négy napot is nehezen viselem nélkülük, amit az anyukájukkal töltenek” – árulta el az énekes.

Gáspár Laci: Sokáig a két végén égette a gyertyát

Fényes karriert tudhat a magáénak Gáspár Laci is, aki hajdani tehetségkutatósból X-Faktor-mentorrá nőtte ki magát. Az énekes az elmúlt években rengeteget dolgozott, a két végén égette a gyertyát, ami nyomokat hagyott a családi életén és az egészségén is.

Fotó: Ványi Ákos

Aztán Laci egy ponton úgy érezte, itt az ideje háttérbe vonulni és rendet tenni maga körül. Ennek keretében nyáron álomutazásra vitte a családját, és részt vett egy alapos kivizsgáláson. „Ekkor derült ki, hogy van egy polip a vastagbelemben, ami még most nem nagy probléma, de ha nem távolítják el, később baj lehet belőle. Kaptam egy következő időpontot, és sikeresen eltávolították” – írta akkor Laci a közösségi oldalán az eltűnése miatt aggódó rajongóknak, majd felhívta a figyelmet a szűrővizsgálatok fontosságára.

Tóth Vera: olaszos feleség lett

Az első Megasztár-győztes az elmúlt évtizedekben egy pillanatra sem tűnt el a szemünk elől. Zenei és televíziós sikerei mellett szemtanúi lehettünk a kilókkal vívott küzdelmének és a magánélete történéseinek is. Eltartott egy ideig, de Tóth Vera „megszülte magában” azt a nőt, aki testben és lélekben is sikeresen veszi fel a harcot az élet kihívásaival szemben. Mostanra a férje, Pauli Zoltán mellett pedig lelki harmóniára lelt. Életét megosztja Palkonya és a főváros között, miközben odaadó és törődő nagynénje húga lányának, Hanna Rózának. Vera kétségkívül révbe ért, és senkivel nem cserélne életet.

„Egész életemben olaszos stílusú feleségnek éreztem magam, most pedig már papírom is van róla” – nyilatkozta boldogan a nyári esküvője után az énekesnő.

Kandech Evelyne: A gyilkos kór erősebb volt nála

Fotó: Nagy Zoltán

A Sierra Leone-i felmenőkkel rendelkező énekesnő két éve halt meg. Harmincas évei közepén járt, amikor tüdőrákot diagnosztizáltak nála, ami sajnos erősebbnek bizonyult a szervezeténél. Az utolsó esztendőkben Pécsen élt, pincérnőként dolgozott egy étteremben, ahol olykor fel is lépett. Ezt leszámítva kiesett a show-biznisz csillogó világából, ami rendkívül összetörte őt – talán ez is hozzájárult ahhoz, hogy tönkrement az egészsége. Hajdani társai közül többen próbáltak neki segítő kezet nyújtani, de ő elzárkózott. A Covid pedig végleg felszámolta az életében a színpadi jelenlétet. Édesanyját elveszítette, és akkori párkapcsolata is véget ért – mindez túl sok volt a testének, lelkének.

„Kicsit elbagatellizálta a betegségét, de az orvosok is biztatták, hogy fiatal szervezet, legyőzi a rákot. Sokszor mondta, nem lesz baj, ki fog jönni belőle. Sajnos végül nem így lett, a betegség győzött” – nyilatkozta egy napilapnak Evelyne gyerekkori barátnője.

Forrás: Palikék világa, Blikk, Story, Glamour.hu, Index

Fotó: Ványi Ákos, Nagy Zoltán

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete