Címlapsztori Sztárok

76 évesen napi 3 konertet tol le Zalatnay Cini: „A Jóisten engem az éneklésre teremtett”

Az énekesnő számára a karácsony szent, csak a családról és a barátokról szól évek óta. Ám a szilveszter a jó hangulatú buliké!

A karácsonyi ünnepek alatt a popsztár jókat eszik, és ezekre a napokra évek óta nem is vállal fellépést. De az új esztendő már biztosan a színpadon találja, a karácsonyi nagy eszem-iszom után van néhány napja, hogy szilveszterre ismét formába jöjjön.

„Három bulim lesz az év utolsó napján. Szakmai szempontból klassz évet zárok. A DR BRS-sel közös, Várlak még című feldolgozásomat hatmillióan nézték meg a YouTube-on. Jövőre újabb dalokat, a Nem vagyok én apácát és a Félteni kellt szeretném átdolgozni és feltölteni az internetre. Tervbe van véve, hogy az Erkel Színházban is koncertezem. Egy korábbi bulim olyan jól sikerült ott, hogy muszáj visszamennem. Úgy látom, a nehéz időkben szükségük van az embereknek az élő zenére, a szórakozásra. Én mindenhol boldogan lépek fel, legyen az egy falunap vagy nyári fesztivál. Lassan hatvan éve vagyok a zenei pályán. Mindig eszembe jut, hogy amikor szinte tinédzserként megnyertem a Nem várok holnapig című dallal a Táncdalfesztivált, azt mondták nekem, ez mind szép és jó, de mi akarsz lenni, amikor felnőtt leszel? Milyen tisztességes polgári foglalkozásod lesz? Akkoriban nem tudtam megválaszolni. Most már tudom, hogy a Jóisten engem az éneklésre teremtett.”

Fotó: TV2

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete