Lélek Sztárok

Ilyen volt Tóth Vera nagy napja: a videón húga, Gabi két exe is feltűnik a násznép között

Pauli-Tóth Veronika és Pauli Zoli későn találtak egymásra, de legalább addigra megértek, mint a jó bor. Az énekesnő egy megható videót tett közzé a nagy napról, amin több ismerős személy is feltűnik.

Mesébe illő esküvőt tartott augusztus első hétvégéjén teljesen titokban Tóth, illetve ahogy az igen-igen után már hívják: Pauli-Tóth Vera és szerelme, Zoli. Az álomesküvő részletei azonban nem maradnak már titokban, ugyanis Vera egy érzelmes videót osztott meg néhány perce a közösségi oldalán.

A videón jól látszik, hogy mennyire bulis volt az egész esküvő és lagzi, pont ahogy azt Vera és Zoli megálmodta.

„Ilyen volt a nagy napunk. Bohém pár, bohém élettel. Későn találtunk egymásra, de legalább beértünk addigra, mint egy jó vörösbor. Lett is saját borunk, meg közös álmaink, ezt most mégjobban összegyúrtuk, aztán majd talán egyszer egy kis „fürtösünk” is lesz, akivel Palkonyán a Józsi bácsihoz járunk a gazdaságba libát meg malacot kergetni, ahogy Marikával szoktuk. Mindenkinek köszönjük, aki hozzájárult ahhoz, hogy a kalandokkal átszőtt esküvőnket megtarthassuk. Kisütött a nap is, legalább. Fent szerethetnek minket, mert hagyták, hogy megtaláljuk egymást. Fú, de nyálas, abbahagyom, ígérem… Azt mondták mosolyognak, ha látnak minket, megértem, nekem is fülig ér a szám. Jaj, lassuljon már le az idő, mint Palkonyán az élet, mert még sokat akarok veled lenni Pauli Zoltán!” – írta a videóhoz Vera.

A kisfilmből egyébként nem csak az derül ki, hogy hány híresség kapott meghívót a csodaszép szertartásra, vagy az, hogy Charlie énekelt az ifjú párnak a házasságkötés után, hanem az is, hogy a vendéglistán Vera húgának, Gabinak két exe is helyet kapott. Vagyis egyikük jelenléte persze érthető, hiszen az Krausz Gábor, aki a menyegzőkor még mit sem sejtett arról, hogy felesége a Fricska táncegyüttes egyik tagjával valószínűleg szívesebben lenne ott, a másik férfi jelenléte viszont ennél is meglepőbb.

Ő ugyanis Molnár Tibor, vagyis az a Trap kapitány, aki 2014-ben a The Sudras nevű formációval bukkant fel az X-Faktorban, amikor Gabi a zsűri tagja, sőt, a mentoruk volt. A két zenészt a közös munka hozta közel egymáshoz, de kapcsolatuk  nem bizonyult hosszú életűnek. A barátság viszont ezek szerint megmaradt, ha Vera az esküvőjére is meghívta Gabi exét.

Kiemelt kép: Central Médiacsoport