Címlapsztori Sztárok

Molesztálás, válás, gyerekszülések és új szerelmek – Így élnek ma a Kölyökidő sztárjai

A Kölyökidő gyerekszereplői a tévénézők előtt cseperedtek fel a 90-es években, ezért hitelesen és sok humorral tudtak beszélni a kamaszkor problémáiról, a felnőtté válás megpróbáltatásairól. De mi történt velük a műsor befejezése óta?

Szekeres Nóra: Négy gyereket szült
A tévés karrierje csúcspontján a Megasztár 4-et vezette. Olasznyelv-tanári diplomája is van. A 43 éves Nóra már négy gyerek anyukája. Az első házasságából született Noa és Milán. A második házasságából pedig Alexander és a legkisebb, Nadin, aki még kétéves sincs. Férje sikeres nagyvállalkozó. Nóra számára most már a család az első.

Kovács Róbert: Lakodalmakban is fellép
Ő volt a vörös hajú rosszcsont. A 47 éves családfőnek saját magánszínháza van és ceremóniamesterként is dolgozik. Nagyon szereti ez utóbbi munkáját, mert kedveli a jó hangulatú lakodalmakat. Gyerekeket is tanít a váci amatőr színjátszókörben. Két saját gyereke van: Kincső és Bence. A 14 éves lánya szereplős típus, valószínűleg ő fogja megörökölni az édesapja színházát.

Kinizsi Ottó: Húsz éve házas
A tatabányai születésű Kinizsi Ottó a Magyar Versmondók Egyesületének kreatív alelnöke. A Barátok közt-ben is szerepelt, később a sorozat állandó rendezője lett. Feleségét, Deutsch Anitát a Barátok közt forgatásán ismerte meg. A mai napig boldog kapcsolatban élnek, idén ünneplik a huszadik házassági évfordulójukat. Két lányuk van, Emma és Hanni.

Wallot dan Yannick: Felhagyott a színészettel
A színes bőrű kisfiú valóságos cukiságbombának számított, széles mosolyától mindenki elolvadt. A gyerekműsor után párszor még feltűnt a képernyőn: a Barátok közt sorozatban is szerepelt. A 44 éves Yannick felhagyott a színészettel, az informatika világában találta meg a hivatását. Internetes honlapokat készít.

Czippán Anett: Új szerelme van
Televíziós karrierje a Kölyökidőben kezdődött, de előtte már gyerekmodellként is dolgozott. Március elején töltötte be a negyvenedik évét. Első házasságából született Olivér nevű kisfia, majd egy párkapcsolatából a másik gyermeke, Soma. A TV2 műsorvezetőjének új szerelme van. Jelenlegi társa, Pintér Miklós egy informatikai oktatással foglalkozó cég igazgatója.

Acél Réka: Kávézót nyitott
Néhány napon belül 46 darab gyertyát fújhat el a születésnapi tortáján. Felnőttként a Főtér című tévéműsort vezette, de a médiától besokallt és eltávolodott. Régi álmát valósította meg, amikor vendéglátóssá képezte át magát. A sikeres kávézója után Budán is nyitott egy bisztrót. Réka férjnél van és kétgyermekes édesanya.

Svraka-Gévai Juli: Sokáig őrizte a titkát
Kétgyermekes családanya lett. A média világától sem távolodott el, a Rádió 1 szerkesztője. Sebestyén Balázsék reggeli műsorában is gyakran ül a mikrofon mögé, régóta együtt dolgoznak. Néhány évvel ezelőtt megosztotta féltve őrzött titkát: 12 éves korában egy rokona molesztálta, amíg nálunk lakott.

Gaskó Balázs: Már a gyerekei is felnőttek
Az első szériában a gimnazista Gaskó Balázs volt a korelnök. Időközben bölcsészdiplomát szerzett és megnősült. Jelenleg 55 éves. Fiatalon lett édesapa, mert már a gyerekei, Judit és Márk is felnőtt emberek. Három évtizednyi televíziózás után tavaly nyáron a Klasszik Rádióhoz igazolt. A Kölyökidő szereplőivel jó barátságban maradt, azóta is tartja velük a kapcsolatot.

Fotó: mti, Archív

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete