Címlapsztori Sztárok

Végleg hazaköltözött a lánya a nagybeteg Pásztor Erzsihez: „Én kapacitáltam Henit, hogy végleg jöjjön haza”

A művésznő boldog, hogy Henriettével töltheti az idei anyák napját. Sajnos évtizedeken át nem volt erre lehetőség, hiszen egy szem gyereke külföldön élt. Jó látni, hogy újra együtt vannak!

A művésznő kétszer sírt Henriette miatt. Először, amikor fiatalon Olaszországba költözött, másodszor, amikor harmincöt év után végleg hazatért. Ez utóbbi esetben már örömkönnyek szöktek az édesanya szemébe. „1987-ben én tettem fel a lányomat a Milánóba tartó vonatra. A búcsúzásnál potyogtak a könnyeim, de a szerelemnek nem lehetett megálljt parancsolni, ugyanis egy olasz férfibe szeretett bele” – meséli Pásztor Erzsi.

Heni fiatalon megözvegyült

Henriette első házasságából egy lány- és egy fiúgyerek született, majd elvált a gyermekei apjától. Később újra férjhez ment, de váratlanul megözvegyült. „A második férje leukémiában halt meg. Rövid idő alatt vitte el ez az alattomos betegség. A lányom egyedül maradt. A gyerekei, Giulia és Aaron pedig időközben felnőttek. Én kapacitáltam Henit, hogy végleg jöjjön haza, mert ahhoz már idős vagyok, hogy meglátogassam őt külföldön. Szerencsére ő is jó ötletnek tartotta, hogy közelebb lakjunk egymáshoz. Három évvel ezelőtt vett egy szép házat a horvát határ mellett, a falusi turizmusba fektetett be. Sajnos a jelenlegi gazdasági helyzet nem kedvez a vállalkozásának, szeretné eladni a telket, és Pécsett vásárolni egy ingatlant.”

Pásztor Erzsi lánya és két unokája

A lányunokája gyakran látogatja meg

A színésznő unokái Olaszországban élnek. A 27 éves Aaron nem beszél magyarul, ezért nem tudnak kommunikálni egymással, de a 32 éves Giulia gyakran látogatja meg a nagymamáját.

„A lányunokámmal szeretetteljes a kapcsolatom. Mindig boldog vagyok, amikor eljön hozzám. A  szállodaiparban dolgozik, talpraesett nő.”

További részletekért keresd a Meglepetés Magazin kedden megjelenő számát!

Fotó: Sándor Berill, Szabolcs László

Smink és haj: Szabó Lilla • stylist: Bendes Bianka • Ruha: Van Graaf • Köszönet a virágért a Fadohome Allee-nak!

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete