Címlapsztori Sztárok

Elvált, mégis együtt bulizik a Házasság első látásra Nellije és Jánosa: „Most már tudjuk egymást kezelni”

Ki érti ezt? Nelli és János nem kívánt együtt maradni a párkereső műsor után, de most mégis közösen mentek szórakozni. Megpróbálják feléleszteni a kapcsolatukat immáron kamerák nélkül? Utánajártunk, mi az igazság.

Ez a házasság nem úgy sikerült, ahogyan szerették volna. Legalábbis a TV2 reality műsorában azt láthattuk, hogy Nelli és János között nincs meg az az érzelmi kötődés, ami egy jól működő kapcsolathoz elengedhetetlenül szükséges. A pár a záróadásban úgy döntött, nem folytatják együtt az életüket. Az 55 éves üzletember jelenleg a vállalkozására koncentrál, amit a fiával, Dániellel közösen vezet.

„Szerencsére jól megy a rendezvény-casino biznisz, nincs okom panaszra. Nellivel sincs már harag köztünk, mindent megbeszéltünk, és tegnap este is együtt voltunk egy koncerten” – árulja el Rózsavölgyi János.

Nelli új barátnőket talált a tévéműsorban

A közös táncot nagyon élvezték

De mit jelent ez? Megpróbálják felmelegíteni a kapcsolatukat? „Nem, erről szó sincs! – állítja Kornélia. – Hivatalosan elváltunk, de olykor beszélünk és rendezvényeken találkozunk. Tegnap este azon a bizonyos koncerten, a Symbolban még táncoltunk is együtt. Most már tudjuk egymást kezelni. Idő kellett, hogy a dolgok a helyükre kerüljenek. A párkapcsolati show-ban valóban ridegnek tűnhettem, de a helyzet is nagyon furcsa és szokatlan volt, és mindig csak azokat a felvételeket játszották be, ahol hűvösen viselkedtem Jánossal. Sok vidám pillanatunk is volt, csak azokból alig került adásba. Elfogadom, hogy ez egy reality műsor, tehát érdekesnek kellett lennie a történetnek és a szereplőknek, de a való életben sokkal kedvesebb és vidámabb vagyok, mint a Házasság első látásra tévéműsorban.”

Tudja, hogy mi volt a hibája

Nellinek és Jánosnak eddig két-két házassága volt. Azt mondják, nem bánták meg, hogy ezt a másodikat szakemberekre bízták, de mint az ábra mutatja, ők is tévedhetnek.

„Nekem nem kellett a  műsor pszichológusaival privátilag beszélnem – mondja János. – Pontosan tudom, hogy mi volt a hibám. Egy picit gyors volt a tempó Nelli számára, ami abból is adódott, hogy én a munkám által gyorsabban reagálok, felismerek helyzeteket. Azt mondom, önazonosan viselkedtem a párkereső realityben, és a következő széria szereplőinek is azt tanácsolom, hogy csak magukat adják a kamerák előtt, ne legyenek álságosak, mert úgyis kiderül.”

Az 51 éves Hegedűs Kornéliának is megvan a véleménye arról, hogy kik jelentkezzenek egy ilyen műsorba. „Ez a szokatlan kísérlet jó önismereti tréning volt mindannyiunk számára. A napokban szembejött velem egy idézet, ami annyira illik arra, ami történt velünk. »Minden hiba megtanít valamit, az igazi önfelfedezés és fejlődés ott kezdődik, ahol a komfort­zónád véget ér.« Mi nagyon sokszor voltunk kimozdítva a komfortzónánkból. Azoknak ajánlom, hogy a műsor második szériájában szerepeljenek, akik bátrak, rugalmasak, empatikusak, jó konfliktuskezelők, és nem ijednek meg a kényelmetlen helyzetektől sem. Ha eddig átlagos életet éltek, akkor olyan kalandos két hónapjuk lesz a forgatások alatt, amit sosem felejtenek el. Sok mindent nyerhetnek, főként tapasztalatot, élményt és új barátokat.”

Jánosnak Geri lett a jó cimborája

Visszatért a régi életéhez

A műsor kapcsán mindketten kötöttek új szövetségeket. Jánosnak Geri, Nellinek Gyöngyi és Hilda lett a barátja.

„Gerivel sok közös programot csináltunk az elmúlt hetekben. Támogatjuk egymást, több helyen együtt jelentünk meg” – árulja el János, akinek a legújabb üzleti vállalkozását, a Forgó Selfie 360-at Geri is népszerűsíti az interneten. Nelli Hildával és Gyöngyivel barátkozik.

„A forgatás óta visszatértem a régi életemhez, elég sokat dolgozom, de nagyon örülök, hogy e műsor kapcsán új barátokra leltem. Gyöngyivel kettesben voltam Egyiptomban, most Prágába készülünk, ősszel pedig Tunéziába utazunk. Ha férjet nem is, de jó barátnőket biztosan találtam” – mondja nevetve Nelli. Nekünk mégis úgy tűnik, János és Kornélia kapcsolata sincs még teljesen lezárva. Hamarosan a Szerencsekerékben találkozhatunk a párral, és egy másik népszerű tévéműsorban is. Az a hír járja, ott már egymás kezét is megfogták. Talán ez a közeledés újabb jele? Mi lesz még ebből? Van egy tippünk: bármi megtörténhet! Nem csak a töltött káposzta jó felmelegítve…

Fotó: Tv2, Privát

Balázs Klári címlapfotózás

Gidamentés

Szofi a gólya

Csomagolásmentes üzlet

Iain Lindsay Britt nagykövet üzenete